Karhu Apteekki

Koko perheen apteekki

Karhu Apteekki on mukava paikka asioida. Haluamme ammattitaitoisen lääkeneuvonnan ja tutkittujen, korkealaatuisten tuotteiden lisäksi tarjota asiakkaillemme elämyksiä ja ehkä myös pientä ylellisyyttä arkeen.

Farmaseuttinen henkilökuntamme opastaa ja neuvoo lääkehoitoon liittyvissä asioissa. Hyödynnä osaamistamme aina reseptilääkkeitä noutaessasi. Kun tiedät riittävästi lääkkeestäsi, voit varmistua myös siitä että käytät lääkettä oikein ja lääkehoito sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Koko perhe on tervetullut apteekkiin. Myös lapset viihtyvät apteekkimme puuhanurkkauksessa.

Osaaminen ja tekniikka ajan tasalla

Ammatillinen osaaminen on apteekin asiakaspalvelumme kulmakivi. Henkilökunnan ammattitaidon ylläpitäminen on tärkeä tekijä apteekin laadun varmistuksessa. Palvelun sujuvuuden takaamiseksi apteekissamme on myös uusin teknologia. Lääkerobotti mahdollistaa nopean palvelun ja parantaa lääketurvallisuutta.

Töihin Karhu Apteekkiin

Haluatko töihin Karhu Apteekkiin? Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista mieltä.

Tarjoamme Sinulle modernin työympäristön alan uusimmalla teknologialla varustettuna. Jos olet reipas, oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen ja haluat uusia haasteita, niin ota yhteyttä ja kysy lisää. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info (at) karhuapteekki.fi.cid:image001.png@01D43496.19E34310

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekista ostetuista tuotteista ja palveluista.

Bonus ei kerry verkkoapteekkien ostoista eikä resepti- tai itsehoitolääkkeistä.