Orion keräilykampanja | ALE JOPA -35%

ORIONIN KERÄILYKAMPANJA - KÄYNNISSÄ NYT!

Kokosimme kaikki keräilykampanjaan kuuluvat tuotteet "ORIONIN KERÄILYKAMPANJA" -kategorian alle. 

Syksyn 2020 keräilykampanja on käynnissä 31.1.2021 asti. Keräilykampanjan säännöt ovat tutut: osta 6 vähintään 9€:n arvoista Orionin keräilytuotetta ja saat upean keräilylahjan kaupan päälle. MUISTATHAN kirjoittaa tilauksen lisätietokenttään, minkä lahjan haluat.

Syksyn upeina keräilylahjoja ovat:

1. Arabian Muumi-klassikkomuki 75 v -juhlaleimalla (21 eri mukivaihtoehtoa, hahmo ei valittavissa.)

2. Marimekon Siirtolapuutarha-tyynynpäällinen

3. Fiskarsin Essential-yleisveitsi ja -veitsenteroitin

4. Orionin tuotteita ja puuvillakassi (Biorion shampoo 100 ml, Biorion hoitoaine 100 ml, DeviSol Fruity 10 mikrog 200 tabl., Posivil FluZink Anis 40 tabl. Tuotteet voivat vaihdella.)

5. Aineeton lahja: 40 kg sinilevää pois Itämerestä (Orion lahjoittaa puolestasi #MEIDÄNMERI-kampanjalle) 


MOBIILIKERÄILY

Mikäli yllä olevista lahjoista ei löydy sopivaa, voit osallistua mobiilikeräilyyn. Mobiilikeräilyssä on seuraavat lahjat:

1. 3 kk katseluaikaa Ruutu+ -palvelussa. Jos sinulla on jo Ruutu+ -tilaus voimassa, voit päättää tilauksen ja 3kk lahja aktivoituu suoraan tilauksen päättymisestä.

2. 2 kk luku- ja kuunteluoikeutta Suplan e- ja äänikirjoihin.

3. Fiskarsin kierrätysmuovista valmistetut sakset

4. Marimekon Kaika Räsymatto -pussukka

MUISTATHAN kirjoittaa tilauksen lisätietokenttään, että haluat osallistua mobiilikeräilyyn. Apteekki lähettää tilauksesi mukana mobiilikoodeja. Kirjaa koodit tilillesi verkkopalvelussa orionkeraily.fi ja kirjaa myös, minkä lahjan haluat. Mobiilikeräilylahja lähetetään sinulle tämän jälkeen. Mobiilikeräilylahja ei siis tule heti tilauksen mukana.