Reseptilääkkeet netistä

Reseptilääkkeet netistä

Reseptilääkkeet ja itsehoitolääkkeet voit tilata verkkokaupasta karhuapteekki.fi. Alla olevasta linkistä löytyy ohje, jonka mukaan reseptilääkkeet voi tilata.

Reseptilääkkeet netistä

Kaikissa tilaamiseen ja lääkkeiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä voit soittaa apteekkiimme 02 631 2800 ja keskustella farmaseuttiemme kanssa.


Korona-virus

Korona-virus epidemian aikana erityisesti riskiryhmien on hyvä välttää ihmiskontakteja. Voit tilata lääkkeet Karhu apteekin verkkokaupasta itsellesi ja läheisellesi suoraan kotiin kotiin.

Voit tilata myös itsehoitolääkkeet netistä kotiin tai Postin lähimpään toimipisteeseen.


Itsehoitolääkkeet netistä

Kaikki ilman reseptiä saatavat lääkkeet ovat verkkokauppamme valikoimissa. Voit tilata ne helposti verkkokaupasta. Mikäli haluat, farmaseuttimme ovat sinuun yhteydessä lääkeneuvontaan liittyvissä asioissa. 

Apteekkikosmetiikka netistä

Verkkokaupassamme on laaja valikoima kosmetiikkaa edulliseen hintaan. Suosittuja sarjoja ovat mm. Atopik, Avene, Eucerin, Filorga, Fillerina, Jowae, Lierac, La Roche Posay, Murumuru, Vichy, V10 Plus ja Louis Widmer. Meillä on myös laaja valikoima aurinkorasvoja sekä Idun meikkejä. Oheisessa videossa opastetaan miten käytät Atopik luonnonkosmetiikka-sarja itseruskettavaa tuotetta.

Atopik itseruskettava

Hiustenlähtö

Hiustenlähtöön ja hiusten hyvinvointiin liittyvät tuotesarjat ovat verkkokauppamme valikoimissa. Rogaine sisältää vaikuttavana lääkeaineena minoksidiinia. Sitä käytetään estämään sekä miesten että naisten hiustenlähtöä. Muita hiusten hyvinvoinnissa käytettäviä tuotteita ja tuotesarjoja ovat esimerkiksi Priorin, Biorion, Plantur ja Mark Birch.

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekista ostetuista tuotteista ja palveluista.

Bonus ei kerry verkkoapteekkien ostoista eikä resepti- tai itsehoitolääkkeistä.