Medik8 SUPER C FERULIC Seerumi

90,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) P9012

Medik8 SUPER C FERULIC Seerumi

Medik8 Super C Ferulic seerumi on erittäin vahva antioksidanttinen C-vitamiiniseerumi

Saavuta tehokkaat, silminnähtävät ihon heleyttä lisäävät tulokset Super C Ferulic seerumin avulla. Tämä erittäin tehokas seerumi levittyy iholle tasaisesti ja imeyttää ihoon tehokkaita aktiiviaineita. 30% etyloitu askorbiinihappo (C-vitamiini) sekä ferulihapon voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet madaltavat tehokkaasti ryppyjä ja juonteita. Ihosta tulee silminnähden nuorekkaampi ja säteilevämpi. Hento sitrushedelmien tuoksu virkistää aisteja ja hemmottelee mieltä.

Medik8 SUPER C FERULIC Seerumin ominaisuudet

Medik8 Super C Ferulic on C-vitamiinipohjainen seerumi, joka sisältää tehokkaita antioksidantteja, kuten C-vitamiinia, E-vitamiinia ja ferulihappoa. Seerumi on suunniteltu tarjoamaan iholle monipuolista antioksidanttisuojaa, kirkastamaan ihoa ja tasoittamaan sen sävyä. Tässä on joitakin Medik8 Super C Ferulic -seerumin ominaisuuksia:

  1. Tehokas antioksidanttisuojaa: Seerumi sisältää korkean pitoisuuden C-vitamiinia, joka on tehokas antioksidantti. Se auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja, jotka voivat aiheuttaa soluvaurioita ja ikääntymisen merkkejä. Lisäksi E-vitamiini ja ferulihappo tehostavat C-vitamiinin antioksidanttivaikutusta, luoden voimakkaan suojan ympäristön haittatekijöitä vastaan.

  2. Kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä: C-vitamiini auttaa kirkastamaan ihoa, vähentämään pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon sävyä. Seerumi voi auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita, ikääntymisen merkkejä ja hyperpigmentaatiota, jättäen ihon tasaisemmaksi ja hehkuvammaksi.

  3. Kollageenin tuotannon tukeminen: Medik Super C Ferulic seerumissa C-vitamiini on tärkeä ainesosa kollageenin tuotannossa. Seerumi auttaa tukemaan kollageenisynteesiä ihossa, mikä parantaa ihon kimmoisuutta, vähentää juonteita ja ryppyjä sekä edistää ihon terveyttä ja nuorekkuutta.

  4. Kosteuttava ja ravitseva vaikutus: Seerumi voi sisältää myös kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteuden ja pehmeyden. Seerumi ravitsee ihoa syvältä, parantaa sen suojakerrosta ja edistää terveen hehkun saavuttamista.

On tärkeää huomioida, että Medik8 Super C Ferulic -seerumin tarkemmat ominaisuudet ja ainesosaluettelo voivat vaihdella tuote-erien ja markkina-alueiden mukaan. Suosittelen tarkistamaan tuotepakkauksen tai viralliset Medik8-tuotetiedot saadaksesi ajantasaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista ja käyttöohjeista.

Medik8 SUPER C FERULIC Seerumin käyttö

  1. Puhdistuksen jälkeen aamuisin, hiero 4 tippaa Medik8 Super C Ferulic seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. 
  2. Anna seerumin imeytyä ennen kosteusvoiteen levitystä. 
  3. Erittäin voimakas koostumus saattaa levityksen jälkeen kihelmöidä kevyesti muutaman sekunnin ajan. Tämä on normaalia ja osoittaa tuotteen toimivan.

Medik8 SUPER C FERULIC Seerumi koostumus

Methoxymethylbutanol, Ethyl Ascorbic Acid, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Propylene Glycol Dibenzoate, Ferulic Acid, Tetrahydrodiferuloylmethane, Tocopheryl Acetate, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Oil, Cyclohexasiloxane, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Cyclopentasiloxane, Limonene, Geraniol, Linalool, Citral