Eucerin Anti-Pigment Pigmenttimuutosten hoitosetti

Tarjous
136,19 €
108,95 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 108,95 €
Säästät 27,24 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30ml+50ml+50ml
Tuotenumero (Muu) 215173621518352151843

Eucerin Anti-Pigment HOITOSETTI -  tasainen väri, heleämpi iho

Anti-pigmenttuotteet ovat ihonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu vähentämään ihon pigmenttimuutoksia, kuten maksaläiskiä, auringon aiheuttamia pisamia tai melasmaa. Näitä tuotteita käytetään tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään näkyviä pigmenttiläiskiä. Tässä on joitain yleisiä anti-pigmenttuotteita:

  1. Pigmenttihäiriöihin tarkoitetut voiteet: Useat ihonhoitomerkit tarjoavat voiteita, joissa on tehokkaita ainesosia, kuten A-vitamiini (retinoli), C-vitamiini, glykolihappo tai B-resorcinoli. Nämä ainesosat auttavat vähentämään pigmentaatiota ja edistävät ihon uudistumista.

  2. Tehohoitolaitteet: Jotkut kauneushoitolat tarjoavat tehohoitolaitteita, kuten IPL (intensiivinen pulssivalo) tai laserhoitoja, jotka voivat auttaa vähentämään pigmenttiläiskiä. Nämä hoidot toimivat kohdistamalla tarkasti pigmenttimuutoksiin ja hajottamalla niitä.

  3. Kuorintatuotteet: Kuorinnat voivat auttaa poistamaan ihon pintakerroksen, jossa pigmenttimuutokset sijaitsevat. AHA-hapot, kuten glykolihappo tai maitohappo, voivat auttaa kuorimaan ihon hellävaraisesti ja tasoittamaan sen sävyä.

  4. Aurinkosuojavoiteet: Aurinkosuojavoiteen käyttö on tärkeää, kun yrität vähentää pigmenttimuutoksia, koska auringon altistuminen voi pahentaa niitä. Valitse laajakirjoisen suojakertoimen aurinkosuojavoide ja käytä sitä päivittäin.

On tärkeää muistaa, että anti-pigmenttuotteiden tehokkuus voi vaihdella henkilöstä toiseen, ja tulokset voivat kestää useita viikkoja tai kuukausia. Lisäksi on tärkeää käyttää tuotteita ohjeiden mukaan ja suojata iho auringolta. Jos sinulla on vakavia pigmenttimuutoksia tai muita iho-ongelmia, suosittelen keskustelemaan ihotautilääkärin kanssa, jotta saat yksilöllistä neuvontaa ja hoitosuunnitelman.Eucerin Anti-Pigment -sarja on kehitetty erityisesti vähentämään pigmenttimuutoksia eli hyperpigmentaatiota, tasoittamaan ihon väriä ja tuomaan iholle uutta hehkua.

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum kaksoisvaikuttava seerumi kaikille ihotyypeille (1 × 30ml)

 Vähentää tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista.

Eucerin ANTI-PIGMENT Day Cream SPF 30 päivävoide (1 × 50ml)

Kosteuttava päivävoide sisältää UVA- ja UVB-suodattimen ja saa ihon näyttämään tasaiselta ja säteilevältä. Voide imeytyy nopeasti ja sopii erinomaisesti meikin alle.

Eucerin ANTI-PIGMENT Night Cream yövoide (1 × 50ml)

Yövoide kaikille ihotyypeille. Vähentää tehokkaasti pigmenttimuutoksista johtuvia läiskiä ja ehkäisee niiden uusiutumista.

Lue lisää maksaläiskistä ja pigmenttituotteista.