MELATONIINI ORION 1,9 MG NIELTÄVÄ 100 TABL

25,75 €
1716,67 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 9281203

Markkinoija

Orion Oyj

Pienikokoinen helposti nieltävä melatoniinitabletti. Yksi tabletti sisältää 1,9 mg melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Tabletissa on jakouurre. Avainlippu-tuote. Ravintolisä.  



Annostelu:

Annostus per vuorokausi: Aikuisille ½–1 tablettia tarvittaessa (0,95–1,9 mg melatoniinia). 

Lyhentämään nukahtamisaikaa: 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa, kuitenkin ennen puolta yötä. Vaikutus saadaan nauttimalla 1 mg melatoniinia.

Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia: ½–1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Vaikutus saadaan nauttimalla vähintään 0,5 mg melatoniinia.

Suositeltua annosta ei saa ylittää.


Käyttötarkoitus:

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.


Huomioitavaa:

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä, varmista melatoniinin sopivuus lääkäriltä tai apteekista.

Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), melatoniini.

Ei sisällä laktoosia, gluteenia, liivatetta, hiivaa, soijaa, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Sokeriton (sokeria 0 g).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.