SOUVENAID MANSIKKA + BETOLVEX STRONG B12

265,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 96X125ml + 90 tabl
Tuotenumero (Muu) 248675142104529

Souvenaid ja B12-vitamiini edulliseen yhteishintaan

Tähän tilaukseen kotiinkuljetus kaupan päälle!

Souvenaid auttaa tutkitusti Alzheimerin hoidossa




Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen synapsien eli hermosolujen välisten viestiyhteyksien, muodostumista. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että Souvenaidista on hyötyä varhaista Alzheimeria sairastaville. Se on tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.


Souvenaid sisältää ainutlaatuisen, patentoidun ravintoaineyhdistelmän.

Makuina mansikka, kahvi ja vanilja.

Annostus

  • Yksi pullo päivässä.

Koostumus

Ravintosisältö / 125 ml pullo:

Energiaa 125 kcal, Proteiinia 3,8 g, Rasvaa 4,9 g, Hiilihydraatteja 16,5 g.

DHA (dokosaheksaeenihappo) 1200 mg, EPA (eikosapentaeenihappo) 300 mg, UMP (uridiinimonofosfaatti) 625 mg, Koliini 400 mg, Fosfolipidit 106 mg, B-vitamiinit (B6 1 mg, B12 3 mikrog), C-vitamiini 80 mg, E-vitamiini 40 mg, Seleeni 60 mikrog, Foolihappo 400 mikrog.

Ainesosat

Vesi, maltodekstriini, sokeri, kalaöljy, lehmänmaitoproteiini, uridiini 5 -monofosfaatti, dinatriumsuola, koliinikloridi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa), aromi, kaliumsitraatti, soijalesitiini, kalsiumhydroksidi, natrium-L -askorbaatti, väri E 150c, DL-a-tokoferyyliasetaatti, magnesiumhydroksidi, kaliumhydroksidi, natriumkloidi, natriumseleniitti, ferrolaktaatti, natriumsitraatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, syanokobalamiini, sinkkisulfaatti, retinyyliasetaatti, nikotiiniamidi, pyridoksiinihydrokloridi, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, kromikloridi, kalsium D-pantotenaatti, D-biotiini, kolekalsiferoli, tiamiinihydrokloridi, natriummolybdaatti, riboflaviini, fytomenadioni, kaliumjodidi.

Huomioitavaa

Koostumus ja maku ovat parhaimmillaan jääkaappikylmänä nautittuna.

  • Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä tai avattuna jääkaapissa max. 24 h.
  • Souvenaidia ei saa kuumentaa, pakastaa eikä sekoittaa muihin juomiin.

Valmistaja/markkinoija:

Nutricia Medical Oy

Tutkimustietoa tuotteesta.


BETOLVEX STRONG 1,25MG 90 KAPS.

Vahva ja monipuolinen B12-vitamiini. 

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeenmukaista annosta ei saa ylittää

Betolvex Strong 1,25 mg on vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste. B12-vitamiini tukee hermoston normaalia toimintaa. B1-vitamiini tukee normaaleja psykologisia toimintoja. Foolihappo ja B6-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ravintolisä.

Annostelu:

1 kapseli päivässä.

Ainesosaluettelo:

Syanokobalamiini (B12), foolihappo (B9), tiamiini (B1), pyridoksiini (B6), niasiini (B3) ja biotiini (B8).

Maltodekstriini, mannitoli, gelatiini, magnesiumstearaatti, kolloidinen vedetön piidioksidi, titaanidioksidi, mustaväriaine (E904, E172, E1520, E527, E525).

Huomioitavaa:

Älä käytä jos olet allerginen jollekin valmisteen ainesosalle.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeenmukaista annosta ei saa ylittää.