Atopik Asteittain Päivettävä Vartalovoide (100 ML)

Tarjous
24,61 €
19,69 €
Säästät 4,92 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100 ML
Tuotenumero (Muu) 995647

Atopik Asteittain Päivettävä Vartalovoide

 

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa

  

Luonnollinen ja tasaisesti päivettynyt iho. Kasvojen ja vartalon itseruskettava voide, joka päivettää ihoa asteittain jättäen kauniin sävyn. Lopputuloksena on luonnollinen ja tasaisesti päivettyneen sävy. Sisältää ihoa hoitavaa kauraa ja antioksidanttista metsämustikkaa.
Pakkaus: 100 ml PET pullo

  • Valmistettu Suomessa
  • FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
  • Eläinkokeeton, Leaping Bunny auditoitu
  • 100 % Vegaaninen
  • Gluteeniton

Käyttö

Levitä tasaisesti puhtaalle, kuivalle iholle. Anna kuivua ennen pukeutumista. Pese kädet käytön jälkeen. Rusketus muodostuu vaiheittain 3-5 tunnin aikana, ja tänä aikana on suositeltavaa välttää ihon kastelemista. Käytä päivittäin kunnes haluttu sävy on saavutettu. Tämän jälkeen käytä tuotetta 3 päivän välein sävyn ylläpitämiseksi. Ei sisällä aurinkosuojaa eikä korvaa aurinkosuojatuotteita.

Säilyvyys

24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Koostumus

Aqua, Dihydroxyacetone,Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract(Mustikka/Bilberry), Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Propanediol,Avena Sativa Kernel Oil(Kaura/Oat), Avena Sativa Kernel Extract (Kaura/Oat), Glycerin, Myristyl Myristate, Tocopherol (Vitamin E), Xanthangum, Acacia Senegal Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Parfum (Natural), Linalool, Limonene

Markkinoija

Naviter Oy

Tutustu myös: ATOPIK-sarja Karhu Apteekin Youtube-kanavalla