NUTRIDRINK PROTEIN VANILJA

135,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 48x200 ML
Tuotenumero (Muu) 248945848

Nutridrink Protein vanilja on runsaasti proteiinia ja energiaa sisältävä täydennysravintovalmiste, joka on tarkoitettu käytettäväksi lisäravintona muun ruoan ohella. Nutridrink Protein sopii henkilöille, joiden proteiinin- ja energiantarve on lisääntynyt esimerkiksi sairauden, raskauden, imetyksen ja urheilun vuoksi.

Gluteeniton.

Käyttö:

Käyttövalmis juoma maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä. Lisäravinnoksi ikääntyneille, palovammapotilaille, leikkauksen jälkeiseen hoitoon, painehaavojen ennaltaehkäisyyn, vajaaravitsemustilan hoitoon ja osaksi proteiinirikasta ruokavaliota. Alle 7-vuotiaille lapsille vain lääkärin ohjeen mukaan.

Annostus:

Potilaan ravinnontarpeen mukaan 1-3 pulloa vuorokaudessa.

Säilytys: 

Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Koostumus:

Lehmänmaidon proteiinit (hera ja kaseiini), vesi, maltodekstriini, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), sokeri, soijaproteiini-isolaatti, herneproteiini-isolaatti, kaliumsitraatti, aromeja, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kaliumhydroksidi, kalsiumkloridi, värejä, magnesiumhydroksidi, natrium-L-askorbaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, ferrolaktaatti, nikotiiniamidi, sinkkisulfaatti, retinyyliasetaatti, kolekalsiferoli, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kupariglukonaatti, kalsium D-pantotenaatti, D-biotiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumfluoridi, riboflaviini, fytomenadioni.

Valmistaja/markkinoija:

Nutricia Medical Oy