Olivia Klein Dry Deo (1 × 55g)

8,31 €
151,09 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 55g
Tuotenumero (Muu) 9245728

Markkinoija

Olivia Klein Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Jauhedeodorantti ja hiuspuuteri, alumiiniton.

Käyttötarkoitus:

Erittäin hienojakoinen jauhedeodorantti, joka levittyy iholle silkkisen pehmeästi ja saa aikaan luonnollisen sekä pitkäkestoisen suojan hikoilua ja hienhajua vastaan. Dry Deo sitoo itseensä tehokkaasti kosteutta, rauhoittaa herkästi reagoivaa ihoa ja tasapainottaa ihon pH-arvoa. Jauhe soveltuu erinomaisesti myös jalkojen, nivustaipeiden ja käsien hikoiluhoitoon.Hiuspuuterina käytettynä Dry Deo sitoo itseensä hiusten ja hiuspohjan rasvaisuutta, tehden hiuksista ilmavamman ja tuuheamman näköiset. Jauheesta saa aikaiseksi myös voidedeodorantin sekoittamalla sitä kosteusvoiteeseen ennen iholle levitystä.Dry Deo ei sisällä talkkia, alumiinia tai nanopartikkeleita.

Ainesosaluettelo:

Sodium Bicarbonate (Natriumbikarbonaatti), Zea Mays Starch (Maissitärkkelys), Kaolin (Ruususavi), Allantoin (Kasviperäinen Allantoiini), Panthenol (Pantenoli), Aloe Barbadensis Leaf Powder (Aloe Veran Lehtijauhe), Zinc Oxide (Sinkkioksidi, 800 nm), Ascorbyl Palmitate (Askorbyylipalmitaatti).

Huomioitavaa:

Tuote ei sovellu ohuelle, rikkoutuneelle tai kosketusherkälle iholle.

Säilytys:

Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja valolta suojattuna.

Koko:

30 g

Muut tiedot:

Käyttöohjeet: Käytä jauhedeodoranttia vain puhtaalla ja kuivalla iholla. Ota pieni määrä jauhedeodoranttia taputtamalla purkkia varovaisesti ja levitä kevyesti hieromalla. Lisää tarvittaessa. Pese hoitoalue aina ennen tuotteen lisäämistä.