Atopik SPF30 Sävyttavä Aurinkosuoja kasvoille Medium (30 ml)

Tarjous
30,34 €
24,27 €
Säästät 6,07 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) 991000

Atopik SPF30 Sävyttavä Aurinkosuoja kasvoille Medium

 

Kaunis sävy kasvoille ja suojaa auringolta

Luonnollinen ja ympäristöystävällinen aurinkosuoja päivettää kasvoja kauniisti. Se suojaa kasvojen ihoa UVA- ja UVB-säteiltä päivittäen samalla ihoa kauniisti. Tuote on kevyt ja se levittyy erittäin hyvin. Luonnollinen ja ympäristöystävällinen aurinkosuoja sisältää ainoastaan fysikaalisia mineraaliaurinkosuoja-aineita ilman nanopartikkeleita. Hoitava koostumus sisältää antioksidanttista metsämustikkaöljyä ja ravitsevaa skvalaania.

Käyttö

Levitä kasvojen iholle tasaisesti ennen auringonottoa. Lisää tuotetta säännöllisesti, etenkin hikoilun tai uimisen jälkeen.

Aineosat


Sävy medium:

Aqua, Titanium Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Propanediol, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Polyhydroxystearic Acid, Cetearyl Alcohol, Vaccinium Myrtillus Seed Oil (Mustikka/Bilberry), Vaccinium Myrtillus Fruit Extract (Mustikka/Bilberry), Squalane, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Biosaccharide Gum-1, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Acacia Senegal Gum, Hydrogenated Lecithin, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Alumina, Parfum (Natural), Linalool, Limonene, CI 77163, CI 77492, CI 77491, CI 77499

Säilyvyys

24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje

Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.

Markkinoija

Naviter Oy

Tutustu myös: ATOPIK-sarja Karhu Apteekin Youtube-kanavalla