Fillerina 12 HA LIP CONTOUR CREAM Grade 5 huulivoide

Tarjous
88,58 €
53,15 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 53,15 €
Säästät 35,43 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 15 ml
Tuotenumero (Muu) 2188316

FILLERINA 12 HA Lip Contour Cream

Fillerina 12 HA Lip Contour Cream ominaisuuksia

Fillerina HA 12 Lip Contour Cream on erityisesti huulten alueelle suunniteltu tuote, joka tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Tässä on muutamia tärkeitä ominaisuuksia, jotka liittyvät Fillerina HA 12 Lip Contour Creamiin:

  1. Huulten kosteutus: Voide sisältää hyaluronihappoa, joka auttaa kosteuttamaan huulia intensiivisesti. Se auttaa ylläpitämään huulten kosteustasapainoa ja pehmentää kuivia ja halkeilevia huulia.

  2. Täyteläisyyden lisääminen: Fillerina HA 12 Lip Contour Cream auttaa täyttämään huulten juonteita ja ryppyjä, mikä tekee niistä näyttävämmät ja täyteläisemmät.

  3. Kiinteyttävä vaikutus: Voide voi auttaa kiinteyttämään huulten ihoa, jolloin ne näyttävät napakammilta ja sileämmiltä.

  4. Juonteiden tasoittaminen: Fillerina HA 12 Lip Contour Cream voi auttaa tasoittamaan huulten ympärillä olevia juonteita ja juovia, mikä parantaa huulten ulkonäköä.

  5. Pehmeä ja mukava koostumus: Voide on suunniteltu levittymään helposti ja imeytymään nopeasti huulille. Se jättää huulet pehmeiksi ja mukavan tuntuisiksi.

  6. Pitkäkestoinen vaikutus: Fillerina HA 12 Lip Contour Creamin vaikutus voi kestää pitkään, mikä auttaa ylläpitämään huulten kosteutta, täyteläisyyttä ja sileyttä päivän aikana.

  7. Huulimeikin pohjustus: Voide voi toimia hyvänä pohjustustuotteena ennen huulimeikin levittämistä. Se auttaa parantamaan huulimeikin kestoa ja tasaisuutta.

  8. Sopii kaikille ihotyypeille: Fillerina HA 12 Lip Contour Cream sopii erilaisille ihotyypeille, joten se voi olla hyödyllinen kaikille, jotka haluavat parantaa huultensa ulkonäköä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen ihminen voi kokea tuotteen vaikutukset hieman eri tavalla, ja yksilölliset tulokset voivat vaihdella.

Fillerina 12 HA Lip Contour Cream Käyttö

Levitä aamulla ja/tai illalla koko huulialueelle. Hiero sen jälkeen kevyesti, jotta se imeytyy ihoon. Vältä suoraa kosketusta silmien kanssa. Ei saa niellä.

Fillerina 12 HA Lip Contour Cream Ainesosat

Aqua, Ethylhexyl Palmitate, PPG-15 Stearyl Ether, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Cera Alba, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Hydrogenated Castor Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Magnesium Sulfate, Rosa Moschata Seed Oil, Hydroxyacetophenone, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Cetearyl Alcohol, Pentylene Glycol, Retinyl Palmitate, Hydrolyzed Collagen, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Caprylyl Glycol, Soluble Collagen, Hydrolyzed Elastin, Butylene Glycol, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Decylene Glycol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, BHT, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ceramide NP, Arginine, Salicylic Acid, Ceramide AP, Cholesterol, Phytosphingosine, Sodium Chondroitin Sulfate, Palmitoyl Heptapeptide-18, Acetyl Hexapeptide-37, Ceramide EOP, Carbomer, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Acetyl Hexapeptide-30, Glyceryl Caprylate, Palmitoyl Hexapeptide-52, Palmitoyl Tripeptide-38, Sodium Hydroxide, Sorbic Acid, Phenylpropanol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, Glycolic Acid, Disodium EDTA, Lactic Acid, Polyvinyl Alcohol.

Tutustu myös muihin Fillerina -tuotteisiin. Lisätietoja Fillerinasta.