FILLERINA TÄYTEAINEHOITO GEL+SERUM GRADE 3 (2X30ML+APPLIC)

Uutuus Tarjous
105,68 €
89,83 €
Säästät 15,85 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 2X30ML+APPLIC
Tuotenumero (Muu) 2415511

Fillerina® dermokosmeettinen täyteaineaine | Fillerina®-täyteainehoito

14 päivän kaksivaiheinen kuuri, johon kuuluvat tuotteet Fillerina® Gel ja Fillerina® Nourishing Film. Fillerina®-täyteainehoito on kliinisesti testattu ja sillä on todistettu teho.

Fillerina on ensimmäinen kotikäyttöinen dermokosmeettinen täyteaine, jotka käytettään suoraan iholle, mutta ei pistetä. Filleriinan käytössä et siis tarvitse neuloja.

Fillerina silottaa juonteita ja tekee huulista ja poskipäistä täyteläiset. Kolme eri vahvuutta: 1) Pinnallisille juoneille eli nuorelle ihoille, joka tarvitsee kosteutta 2) Näkyville juoneille, joita halutaan vähentää. Kohottaa ihoa ja antaa täyteläisyyttä  3) Syville juonteille eli aikuiselle iholle.

Fillerina® Gel sisältää kuutta hyaluronihappoa, jotka madaltavat juonteita ja antavat iholle täyteläisyyttä.

Fillerina® Nourishing Film takaa, että hyaluronihapot eivät haihdu iholta, samalla kosteuttaen ja raviten ihoa.

Käyttö:

Fillerina®-täyteainehoito levitetään iholle kerran päivässä aamulla tai illalla. Fillerina® Gel sisältää hyaluronihappoja, jotka sitovat ihokudoksessa itseensä vettä. Jotta Fillerina® Gel pääsee vaikuttamaan ihossa mahdollisimman tehokkaasti, on tärkeää huolehtia hyvästä nesteytyksestä. Siksi ennen Fillerina® Geelin käyttöä suositellaan juomaan 2 lasillista vettä.

  •   VAIHE 1 Fillerina® Gel levitetään applikaattorin avulla puhdistetuille kasvoille kohtiin, joissa halutaan silottaa juonteita tai lisätä täyteläisyyttä (poskipäät ja/tai huulet).
  •   VAIHE 2 Fillerina® Nourishing Film -seerumi levitetään Geelin jälkeen. Ota varovasti Nourishing Film applikaattorin avulla.

Parhaan mahdollisen vaikutuksen saamiseksi Fillerina®-täyteainehoitoa käytetään kerran päivässä 14 päivän ajan yhtäjaksoisesti. Sen jälkeen hoitoa täydennetään Fillerina®-päivä-, yö- ja silmänympärys-/huulivoiteella välijaksojen aikana vaikutusten ylläpitämiseksi. Fillerina®-täyteainehoitoa suositellaan 3-4 kertaa vuodessa.Markkinoija/maahantuoja:

VICURA ApS, c/o Paranova Oy

Lisää tuotteesta https://www.fillerina.fi

Katso käyttöohjevideo https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=75nFzsdzAlA