Filorga NCEF-Night Mask yönaamio

69,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50 ml
Tuotenumero (Muu) 1V1681

Tämä erittäin elvyttävä yönaamio sisältää aktiivisia ainesosia ja on lääketieteellisen kauneudenhoidon innoittama. Se saa ihon näyttämään selvästi nuoremmalta jo seuraavana aamuna. Naamiossa on FILORGAn ainutlaatuinen NCEF-koostumus, joka sisältää monivaikutteisen elvyttävän yhdisteen ja 50 aktiivista ainesosaa. Se vastaa ensimmäistä kertaa samaa NCEF-pitoisuutta, joka on yhdessä mesoterapiapistoksessa. FILORGAn kehittämä mesoterapiapistos.

IHON PALAUTUMINEN YÖN AIKANA [HÄIVYTTÄÄ JUONTEITA + KIINTEYTTÄÄ + HELEYTTÄÄ]

Yksi naamion aktiivisista ainesosista on melatoniini-CX, joka elvyttää ihoa ja vaikuttaa yön aikana väsymyksen merkkejä vastaan. Naamion tehoyhdiste puolestaan antaa iholle täyteläisyyttä ja hehkua [hyaluronihappo + kollageeni]. Luonnollinen detox-vaikutus vapauttaa soluja oksidatiivisen stressin torjumiseksi ja suojaa vapailta radikaaleilta, mikä tekee ihosta kauniin heleän. Tuloksena on nuoremman ja levänneen näköinen sekä hehkuva iho heti aamusta.

Käyttö:

Puhdista iho huolellisesti ja levitä naamio illalla ohuena kerroksena kasvoille, silmien ympärille, kaulalle ja dekolteelle. Tuote imeytyy muutamassa minuutissa. Saat ihanteellisen lopputuloksen, kun annat naamion vaikuttaa yön yli. Käytä joka tai joka toinen yö ihon tarpeiden mukaan.