Filorga NCEF-Reverse Cream kasvovoide

Tarjous
87,00 €
69,60 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 69,60 €
Säästät 17,40 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50 ml
Tuotenumero (Muu) 1V1463

Filorga NCEF- Reverse Cream kasvovoide

Filorga NCEF-Reverse -tuotesarja

Filorga NCEF Reverse on tehokas ja kattava ihonhoitosarja, joka hyödyntää Filorga NCEF-teknologiaa. Tämä teknologia perustuu ainutlaatuiseen yhdistelmään aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, peptidejä, vitamiineja ja antioksidantteja. NCEF Reverse -tuotesarja on suunniteltu vähentämään ikääntymisen merkkejä, palauttamaan ihon nuorekkuutta ja heleyttä sekä parantamaan ihon rakennetta.

Sarja sisältää useita tuotteita, kuten seerumeita, voiteita ja silmänympärysvoiteita. Jokainen tuote on suunniteltu erityisesti kohdistamaan tiettyjä iho-ongelmia ja tarjoamaan kohdennettua hoitoa. Tässä on joitain Filorga NCEF Reverse -sarjan yleisiä ominaisuuksia:

  1. Ryppyjen ja juonteiden täyttö: NCEF Reverse -tuotteet sisältävät voimakkaita aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja peptidejä, jotka auttavat täyttämään ryppyjä ja juonteita. Ne voivat tehdä ihosta sileämmän ja nuorekkaamman näköisen.

  2. Kiinteytys ja ihon elastisuuden palauttaminen: Sarjan tuotteissa käytetään ainesosia, jotka auttavat kiinteyttämään ihoa ja palauttamaan sen elastisuuden. Tämä voi parantaa ihon joustavuutta ja vähentää velttoutta.

  3. Kosteuttavat ja ravitsevat ominaisuudet: NCEF Reverse -tuotteet tarjoavat tehokasta kosteutusta ja ravitsemusta iholle. Ne auttavat palauttamaan ihon kosteustasapainon ja ravitsevat ihoa syvältä. Tämä voi tehdä ihosta pehmeämmän, kimmoisamman ja hehkuvamman.

  4. Antioksidanttisuojan tarjoaminen: Sarjan tuotteissa voi olla antioksidantteja, kuten vitamiineja ja antioksidanttirikasta NCEF-yhdistettä. Nämä auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamalta vauriolta ja edistävät terveempää ihoa.

  5. Ihon kirkastaminen ja heleyttäminen: NCEF Reverse -sarjan tuotteet voivat auttaa parantamaan ihon sävyä, kirkastamaan ihoa ja antamaan sille nuorekkaan hehkun. Ne voivat myös auttaa vähentämään tummia läiskiä ja ikäpisteitä.

Käyttöohjeet: Jokainen Filorga NCEF Reverse -sarjan tuote voi olla hieman erilainen käyttöohjeiden suhteen. On suositeltavaa noudattaa jokaisen tuotteen mukana tulevia ohjeita tarkasti. Yleensä käyttöohjeet seuraavat kuitenkin seuraavaa kaavaa:

  1. Puhdista kasvot huolellisesti miedolla puhdistusaineella ja kuivaa ne.

  2. Levitä tarvittaessa ensin seerumi kasvoille ja anna sen imeytyä hetken aikaa.

  3. Ota pieni määrä voidetta tai voiteita sormenpäihisi ja levitä se tasaisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

  4. Hiero tuotetta hellävaraisesti pyörivin liikkein ihoon, kunnes se imeytyy kokonaan.

  5. Käytä tuotteita säännöllisesti päivittäisessä ihonhoitorutiinissasi saavuttaaksesi parhaan tuloksen.

On aina tärkeää noudattaa tuotteiden mukana tulevia ohjeita ja annosteluohjeita sekä ottaa huomioon oma ihotyyppi ja herkkyys. Mikäli sinulla on erityisiä iho-ongelmia tai olet epävarma tuotteiden sopivuudesta, suosittelen konsultoimaan ihotautilääkärin tai kosmetologin kanssa ennen uusien tuotteiden käyttöä. 

Filorga NCEF-Reverse voiteen ominaisuudet

Filorga NCEF-Reverse Cream -kasvovoide tuo helpotuksen kuivalle iholle! Tehokkaita anti-age-ainesosia sisältävä hoitovoide ravitsee ihoa ja parantaa kosteustasapainoa. Filorgan kehittämä, ainutlaatuinen NCEF®-yhdiste uudistaa ihoa ja antaa sille uudenlaista kirkkautta stimuloiden solujen uudistumista ja mikroverenkiertoa. Kasvovoide sisältää NCTF®-yhdistettä saman verran kuin Filorgan hoitolatuotteet.

Filorga NCEF-Reverse Cream sisältää kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, ihon kimmoisuudelle välttämätöntä kollageenia ja antioksidanttisia vitamiineja. Tämä yhdistelmä häivyttää juonteita ja ryppyjä näkyvistä samalla, kun karitevoi ravitsee kuivuuteen taipuvaisia kasvoja.

Levitetään aamulla ja illalla puhdistetulle iholle seerumin päälle.

Filorga NCEF- Reverse Cream kasvovoide koostumus

Aqua (Water, Eau), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propanediol, Polymethyl Methacrylate, Methylsilanol Mannuronate, Cetyl Alcohol, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Dimethicone, Methylpropanediol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyacrylate Crosspolymer-6, Parfum (Fragrance), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Silica, Sucrose Palmitate, Tocopheryl Acetate, Peg-20 Castor Oil, Ethylhexyl Salicylate, Chlorphenesin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Alcohol Denat., Glucose, Disodium Edta, Glyceryl Linoleate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Potassium Chloride, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Carbomer, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 60, Sodium Lactate, Sorbitan Isostearate, Calcium Chloride, Zea Mays (Corn) Oil, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Haberlea Rhodopensis Leaf Extract, Polysorbate 20, Magnesium Sulfate, Glutamine, Citric Acid, Inositol, Calcium Pantothenate, Retinol, Sodium Phosphate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Sodium Hyaluronate, Sodium Citrate, Ascorbic Acid, Sodium Acetate, Sodium Benzoate, Soluble Collagen, Potassium Sorbate, Lysine Hcl, Arginine Hcl, Rosa Moschata Seed Oil, Alanine, Dehydroacetic Acid, Histidine Hcl, Valine, Leucine, Threonine, Isoleucine, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Serine, Cystine, Cyanocobalamin, Glutathione, Asparagine, Aspartic Acid, Ornithine Hcl, Glutamic Acid, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Proline, Biotin, Methionine, Taurine, Hydroxyproline, Glucosamine Hcl, Tocopherol, Coenzyme A, Palmitoyl Tripeptide-1, Sodium Glucuronate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Thiamine Diphosphate, Ci 17200 (Red 33), Retinyl Acetate, Niacin, Niacinamide, Pyridoxine Hcl, Riboflavin, Sodium Tocopheryl Phosphate, Thiamine Hcl, Folic Acid

Katso kaikki Filorga NCEF-Reverse -tuotteet.