Filorga AGE-PURIFY Intensive Seerumi

Tarjous
65,00 €
48,75 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 48,75 €
Säästät 16,25 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) 1V1930-1

Filorga AGE-PURIFY Intensive Seerumi

Filorga AGE-PURIFY -sarja

Filorga Age-Purify on ihonhoitosarja, joka on erityisesti suunniteltu epäpuhtaalle iholle ja aikuisille, jotka kärsivät ihon epätäydellisyyksistä ja ikääntymisen merkeistä. Sarja yhdistää ihonhoitoteknologian anti-age-vaikutuksiin ja auttaa samalla tasapainottamaan rasvaista ja epäpuhdasta ihoa.

Filorga Age-Purify -sarja sisältää useita tuotteita, jotka tarjoavat tehokkaan kokonaisvaltaisen hoidon epäpuhtaalle iholle. Joitain sarjan tuotteita ja niiden ominaisuuksia ovat:

  1. Age-Purify Clean: Tämä puhdistustuote on kehitetty erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Se auttaa poistamaan lian, ylimääräisen rasvan ja epäpuhtaudet ihon pinnalta, samalla kun säilyttää ihon kosteustasapainon.

  2. Age-Purify Intensive Serum: Tämä seerumi auttaa kohdistamaan ihon epätäydellisyyksiä, kuten finnejä, mustapäitä ja laajentuneita ihohuokosia. Se auttaa myös tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään ihon punoitusta.

  3. Age-Purify Mask: Tämä naamio auttaa syväpuhdistamaan ja supistamaan ihohuokosia. Se auttaa myös rauhoittamaan ihoa ja vähentämään tulehduksia.

  4. Age-Purify Moisturizer: Tämä kosteusvoide on kehitetty erityisesti epäpuhtaalle iholle. Se kosteuttaa ihoa tarvittaessa, tasapainottaa talineritystä ja auttaa vähentämään ihon kiiltoa.

  5. Age-Purify Eyes: Tämä silmänympärysvoide auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita, samalla kun tasoittaa ihon sävyä ja vähentää tummia silmänalusia.

Käyttöohjeet ja annostelu vaihtelevat tuotteittain, joten on tärkeää noudattaa jokaisen tuotteen mukana tulevia ohjeita. Käytä tuotteita säännöllisesti osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi saavuttaaksesi parhaat tulokset. Jos sinulla on herkkä iho tai olet epävarma tuotteiden sopivuudesta, suositellaan konsultoimaan ihotautilääkärin tai kosmetologin kanssa ennen uusien tuotteiden käyttöönottoa.

Anti-aging-seerumi epätasapainoiselle iholle. Ehkäisee ryppyjä. Esteettisen lääketieteen ja ihotautien asiantuntijoiden kehittämä ainutlaatuinen anti-aging- ja saasteilta estävä koostumus. Iho muuttuu tasapainoisemmaksi ja kirkkaammaksi ja siinä on vähemmän ryppyjä. Suojaa ihoa epäpuhtauksilta. Rikastettu kasviuutteilla, jotka palauttavat ihon tasapainon pitkäaikaisella vaikutuksella. Seerumi, jossa on erittäin kevyt kosteuttava koostumus soveltuu sekaiholle tai epätasapainossa olevalle rasvaiselle iholle. HYALURO-YOUTH CX on kolmen ryppyjenestoaineen yhdistelmä, jolla on ihoa täytelöittävä ja tasoittava vaikutus. DERMO-RESCUE CX [5 mikrokuorivaa happoa + sinkki + kasviuute] ehkäisee näppylöitä ja hoitaa epätasapainoista ihoa, tasoittaa ihoa ja tekee siitä mattapintaisen sekä täyttää ryppyjä. 

Filorga AGE-PURIFY Intensive Seerumi  käyttö

Filorga Age-Purify Intensive Serum on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle ja se auttaa tasoittamaan ihon sävyä, vähentämään finnejä ja mustapäitä sekä supistamaan ihohuokosia. Tässä on ohjeet Filorga Age-Purify Intensive Double Correction Serum -seerumin käyttöön:

  1. Puhdista kasvot: Ennen seerumin levittämistä puhdista kasvot huolellisesti miedolla puhdistusaineella. Varmista, että iho on kuiva ennen seerumin levittämistä.

  2. Ravista pulloa: Ravista Filorga Age-Purify Intensive Serum -pulloa hyvin ennen käyttöä, jotta seerumi sekoittuu tasaisesti.

  3. Annostele seerumia: Purista muutama pisara seerumia kämmenelle. Yleensä muutama tippa riittää koko kasvoille.

  4. Levitä seerumi: Levitä seerumi tasaisesti kasvoille. Voit hieroa seerumia kevyesti sormenpäilläsi pyörivin liikkein tai taputella sitä iholle.

  5. Keskity ongelma-alueisiin: Kiinnitä erityistä huomiota alueille, joilla on näkyviä finnejä, mustapäitä tai suurentuneita ihohuokosia. Hiero seerumia hellävaraisesti näille alueille.

  6. Anna imeytyä: Anna seerumin imeytyä ihoon muutaman minuutin ajan ennen muiden ihonhoitotuotteiden, kuten kosteusvoiteen, levittämistä.

  7. Käytä aamuin illoin: Paras tulos saavutetaan käyttämällä Filorga Age-Purify Intensive Serum -seerumia säännöllisesti aamuin ja illoin osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi.

On tärkeää noudattaa tuotteen mukana tulevia ohjeita ja annosteluohjeita. Jos sinulla on herkkä iho tai olet epävarma tuotteen sopivuudesta, suosittelen kuulemaan asiantuntijan, kuten ihotautilääkärin tai kosmetologin, mielipidettä ennen uuden ihonhoitotuotteen käyttöönottoa.

Filorga AGE-PURIFY Intensive Seerumi  ainesosat

Aqua (Water, Eau), Propanediol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Gluconolactone, Glycerin, Alcohol Denat., Silica, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Zinc Pca, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Chondrus Crispus (Carrageenan), Levulinic Acid, Sucrose Palmitate, Maltodextrin, Sodium Levulinate, Citric Acid, Azelaic Acid, Bixa Orellana Seed Extract, Mandelic Acid, Glycolic Acid, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Hydrolyzed Wheat Flour, Sodium Phytate, Glyceryl Linoleate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sodium Chloride, Ci 77289 (Chromium Hydroxide Green), 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Glucose, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Potassium Chloride, Potassium Sorbate, Calcium Chloride, Magnesium Sulfate, Glutamine, Sodium Phosphate, Ascorbic Acid, Sodium Acetate, Tocopherol, Lysine Hcl, Arginine Hcl, Alanine, Histidine Hcl, Valine, Leucine, Threonine, Isoleucine, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Serine, Cystine, Cyanocobalamin, Glutathione, Asparagine, Aspartic Acid, Ornithine Hcl, Glutamic Acid, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Proline, Methionine, Taurine, Hydroxyproline, Glucosamine Hcl, Coenzyme A, Sodium Glucuronate, Thiamine Diphosphate, Retinyl Acetate, Inositol, Niacin, Niacinamide, Pyridoxine Hcl, Biotin, Calcium Pantothenate, Riboflavin, Sodium Tocopheryl Phosphate, Thiamine Hcl, Folic Acid

Tutustu myös muihin Filorga AGE-PURIFY -sarjan tuotteisiin.