Filorga GLOBAL-REPAIR CREAM Hoitovoide

Tarjous
98,00 €
78,40 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 73,50 €
Säästät 19,60 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50 ml
Tuotenumero (Muu) 1V1811

Filorga GLOBAL-REPAIR Cream hoitovoide

Filorga GLOBAL-REPAIR on ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti ikääntyvälle iholle. Sarja tarjoaa kokonaisvaltaisen hoidon ja auttaa palauttamaan ihon nuorekkuuden ja elinvoiman. Tässä ovat joitain Filorga GLOBAL-REPAIR -sarjan tuotteita ja niiden ominaisuuksia:

  1. GLOBAL-REPAIR Essence: Tämä essence auttaa kosteuttamaan ihoa syvältä ja parantaa sen kimmoisuutta. Se sisältää aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja peptidejä, jotka auttavat tasoittamaan ryppyjä ja juonteita sekä parantamaan ihon tekstuuria.

  2. GLOBAL-REPAIR Intensive Nutri-Restorative Multi-Revitalizing Cream: Tämä voide ravitsee ihoa intensiivisesti ja auttaa palauttamaan sen elinvoiman. Se auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja tasoittamaan ihon sävyä samalla vähentäen ikääntymisen merkkejä.

  3. GLOBAL-REPAIR Eyes & Lips: Tämä silmänympärys- ja huultenhoitotuote auttaa vähentämään ryppyjä, juonteita ja turvotusta silmänympärysiholla sekä huulten ympärillä. Se kosteuttaa ja ravitsee herkkiä alueita, jättäen ne nuorekkaammiksi ja sileämmiksi.

  4. GLOBAL-REPAIR Serum: Tämä seerumi auttaa kiinteyttämään ihoa ja parantamaan sen elastisuutta. Se sisältää tehokkaita anti-age-ainesosia, kuten retinolia ja peptidiyhdisteitä, jotka auttavat tasoittamaan ryppyjä, parantamaan ihon tekstuuria ja edistämään kollageenin tuotantoa.

  5. GLOBAL-REPAIR Sleeping Mask: Tämä yönaamio auttaa palauttamaan ihon hyvinvoinnin ja nuorekkuuden yön aikana. Se ravitsee ja kosteuttaa ihoa syvältä, jättäen sen pehmeäksi ja säteileväksi aamulla.

Filorga GLOBAL-REPAIR -sarjan tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä ja täydentämään toistensa vaikutuksia. Ne tarjoavat kattavan hoidon ikääntyvälle iholle, auttaen palauttamaan sen nuorekkuuden, kiinteyden ja säteilyn.

On tärkeää noudattaa jokaisen tuotteen mukana tulevia käyttöohjeita ja annosteluohjeita saavuttaaksesi parhaat tulokset. Jos sinulla on herkkä iho tai olet epävarma tuotteiden sopivuudesta, suosittelen konsultoimaan ihotautilääkärin tai kosmetologin kanssa

Filorga GLOBAL-REPAIR voiteen ominaisuuksia

Tiivis voide, jonka intensiivisesti korjaava koostumus ehkäisee näkyviä ryppyjä, kuivuutta, veltostumista, pigmenttiläiskiä ja väsymyksen merkkejä. Tiivis, erityisesti elottomalle iholle suunniteltu päivä- ja yövoide, jonka kehitys pohjautuu ihoa näkyvästi nuorentaviin kauneudenhoitomenetelmiin. Antaa iholle silkinsileän pinnan ja sopii kaikille ihotyypeille. Elvyttää ja ravitsee: 3 ravitsevaa ainesosaa, jotka yhdessä palauttavat ihon kimmoisuuden ja elinvoiman. Tehokas ikääntymistä ehkäisevä vaikutus: 50 mesoainesosaa ja 4 solutason boosteria, joiden kehitys pohjautuu ihon ikääntymistä ehkäiseviin kauneudenhoitomenetelmiin. Sisältää mineraalien, kuten magnesiumin ja sinkin, antioksidantteja ja suojaa vapailta radikaaleilta. Kaksi aminohappoa ehkäisevät kollageenin ja elastiinin hajoamista. Vähemmän ryppyjä, kuivuutta, veltostumista, pigmenttiläiskiä ja väsymyksen merkkejä.

Filorga GLOBAL-REPAIR Cream hoitovoide käyttö

Filorga Global-Repair hoitovoide on tarkoitettu ikääntyvän ihon hoitoon ja se auttaa palauttamaan ihon nuorekkuuden, kimmoisuuden ja elinvoiman. Tässä on ohjeet Filorga Global-Repair hoitovoiteen käyttöön:

  1. Puhdista kasvot: Ennen hoitovoiteen levittämistä puhdista kasvot huolellisesti miedolla puhdistusaineella. Varmista, että iho on kuiva ennen voiteen levittämistä.

  2. Annostele hoitovoidetta: Ota pieni määrä Filorga Global-Repair hoitovoidetta ja levitä se sormenpäilläsi kasvoille. Yleensä herneen kokoinen määrä riittää koko kasvoille.

  3. Hiero hellävaraisesti: Hiero hoitovoidetta kasvoille ja kaulalle kevyin pyörivin liikkein. Varmista, että voide levittyy tasaisesti ja peittää koko kasvojen ja kaulan alueen.

  4. Keskity ongelma-alueisiin: Kiinnitä erityistä huomiota alueisiin, joilla on näkyviä ryppyjä, juonteita tai muita ikääntymisen merkkejä. Hiero hoitovoidetta hellävaraisesti näille alueille.

  5. Anna imeytyä: Anna hoitovoiteen imeytyä ihoon muutaman minuutin ajan ennen meikin tai muiden ihonhoitotuotteiden levittämistä.

  6. Käytä aamuin illoin: Parhaat tulokset saavutetaan, kun käytät Filorga Global-Repair hoitovoidetta säännöllisesti aamuin ja illoin osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi.

Hoitovoiteen käyttöohjeet voivat hieman vaihdella tuotekohtaisesti, joten on tärkeää noudattaa jokaisen tuotteen mukana tulevia ohjeita. Jos sinulla on herkkä iho tai olet epävarma tuotteen sopivuudesta, suositellaan konsultoimaan ihotautilääkärin tai kosmetologin kanssa ennen uuden tuotteen käyttöönottoa.

Filorga GLOBAL-REPAIR Cream hoitovoide ainesosat

Aqua (vesi, eau), c10-18 triglycerides, caprylic, capric triglyceride, heptyl undecylenate, glycerin, propanediol, ethylhexyl palmitate, glyceryl stearate, peg-100 stearate, butylene glycol, sodium citrate, maltodextrin, hydroxyethyl acrylate, sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, arginine pca, cetyl alcohol, gluconolactone, hydrogenated oliivi- Öljy stearyl esters, mannitol, parfum (fragrance), sucrose dilaurate, maris aqua (sea vesi), simmondsia chinensis (jojoba) seed Öljy, tribehenin, sucrose palmitate, hydroxyacetophenone, caprylyl glycol, citric acid, sodium hydroxide, polyacrylate crosspolymer-6, sodium cocoyl glutamate, tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed Öljy, lecithin, lysolecithin, glyceryl linoleate, paeonia albiflora root extract, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) Öljy, pisum sativum (pea) extract, polysorbate 60, sorbitan isostearate, sodium chloride, borago officinalis seed Öljy, oenothera biennis (evening primrose) Öljy, camellia oleifera seed Öljy, ci 77891 (titanium dioxide), synteettinen fluorphlogopite, trihydroxystearin, niacinamide, 3-o-ethyl ascorbic acid, lactobacillus ferment, potassium azeloyl diglycinate, sodium phytate, ceramide np, sodium hyaluronate, 1, 2-hexanediol, glucose, phenoxyethanol, bisabolol, potassium chloride, beta-sitosterol, phytic acid, squalene, potassium sorbate, calcium chloride, sophora japonica flower extract, acetyl tetrapeptide-11, magnesium sulfate, glutamine, acetyl tetrapeptide-9, tina oxide, ci 19140 (yellow 5), sodium phosphate, ascorbic acid, sodium asetaatti, lysine hcl, arginine hcl, alanine, ci 17200 (red33), histidine hcl, valine, leucine, threonine, isoleucine, tryptophan, phenylalanine, tyrosine, glycine, polysorbate 80, glucomannan, serine, cystine, cyanocobalamin, glutathione, asparagine, aspartic acid, ornithine hcl, glutamic acid, nicotinamide adenine dinucleotide, proline, methionine, taurine, hydroxyproline, glucosamine hcl, coenzyme a, sodium glucuronate, thiamine diphosphate, retinyl asetaatti, inositol, niacin, pyridoxine hcl, biotin, calcium pantothenate, riboflavin, sodium tocopheryl phosphate, thiamine hcl, folic acid

Filorga GLOBAL-REPAIR -tuotesarja löytyy verkkokaupastamme.