Filorga MESO MASK Voidenaamio

Tarjous
49,00 €
39,20 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 36,75 €
Säästät 9,80 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50 ml
Tuotenumero (Muu) 1V1073

Filorga Meso Mask

Filorga Meso-Mask on yksi Filorgan suosituimmista tuotteista. Se on kosteuttava ja elvyttävä kasvonaamio, joka on suunniteltu vähentämään ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita, sekä parantamaan ihon hehkua ja joustavuutta.

Meso-Mask-naamio sisältää useita tehokkaita ainesosia, kuten hyaluronihappoa, kollageenia, NCTF-yhdistettä (Filorgan patentoima polyrevitalisoiva kompleksi) ja antioksidantteja. Nämä ainesosat auttavat kosteuttamaan ihoa, edistävät kollageenin tuotantoa ja tasoittavat ryppyjä. Naamio myös rauhoittaa ihoa, vähentää punoitusta ja parantaa ihon sävyä ja hehkua.

Filorga Meso-Maskia käytetään levittämällä ohut kerros puhtaalle iholle kasvoille ja kaulalle. Naamiota annetaan vaikuttaa noin 15-30 minuuttia ja sen jälkeen se voidaan huuhdella pois lämpimällä vedellä. Suositellaan käyttämään naamiota kerran viikossa tai tarpeen mukaan.

On aina hyvä tehdä allergiatesti ennen uuden tuotteen käyttöä, varsinkin jos sinulla on herkkä iho. Suosittelen myös lukemaan tuotepakkausten merkinnät ja noudattamaan valmistajan antamia ohjeita parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Filorga Meso Mask kirkastava voidenaamio

Meso Mask optimoi ihon terveyden antamalla lisää hehkua, hoitamalla ryppyjä ja poistamalla väsymyksen merkkejä. Erinomainen mukavuus ja rentoutuminen. Rauhoittaa, kosteuttaa ja palauttaa volyymin. Mesoterapiaa naamiona! Uudistaa kuivaa ja elotonta ihoa.Hoitaa ryppyjä ja poistaa kaikki väsymyksen merkit, rauhoittaa ärsytystä, kosteuttaa ja ravitsee.Ihosta tulee välittömästi pehmeä ja kimmoisan.

Filorga Meso Mask käyttö

Käyttö 1-2 kertaa viikossa 15-30 minuutin ajan välittömänä heleyttäjänä tai kuurilounteisesti ihoa asteittain uudistavana hoitona.

Filorga Meso Mask ainesosat

AQUA (WATER, EAU), GLYCERIN, PROPANEDIOL, PENTAERYTHRITYL DISTEARATE, HYDROXYETHYL UREA, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CETEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, CI 77891(TITANIUM DIOXIDE), C20-22 ALCOHOLS, OCTYLDODECANOL, CERA ALBA (BEESWAX), PHENOXYETHANOL, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, HYDROLYZED ELASTIN, SOLUBLE COLLAGEN, HYDROGENATED POLYDECENE, PARFUM (FRAGRANCE), SUCROSE PALMITATE, XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, AMMONIUM LACTATE, HYDROXYSTEARIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, BIOSACCHARIDE GUM-2, ALLANTOIN, GLYCERYL LINOLEATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SODIUM CHLORIDE, GLUCOSE, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, POTASSIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATE, CALCIUM CHLORIDE, MAGNESIUM SULFATE, GLUTAMINE, SODIUM PHOSPHATE, ASCORBIC ACID, SODIUM ACETATE, TOCOPHEROL, LYSINE HCL, ARGININE, ALANINE, HISTIDINE, VALINE, LEUCINE, THREONINE, ISOLEUCINE, TRYPTOPHAN, PHENYLALANINE, TYROSINE, GLYCINE, POLYSORBATE 80, SERINE, DEOXYADENOSINE, CYSTINE, CYANOCOBALAMIN, DEOXYCYTIDINE, DEOXYGUANOSINE, DEOXYTHYMIDINE, GLUTATHIONE, ASPARAGINE, ASPARTIC ACID, ORNITHINE, GLUTAMIC ACID, NICOTINAMIDE ADENINE DINUCLEOTIDE, PROLINE, AMINOBUTYRIC ACID, METHIONINE, TAURINE, HYDROXYPROLINE, GLUCOSAMINE, COENZYME A, GLUCURONOLACTONE, SODIUM GLUCURONATE, THIAMINE DIPHOSPHATE, DISODIUM FLAVINE ADENINE DINUCLEOTIDE, SODIUM URIDINE TRIPHOSPHATE, TOCOPHERYL PHOSPHATE, RETINYL ACETATE, INOSITOL, METHYL DEOXYCYTIDINE, NIACIN, NIACINAMIDE, PYRIDOXAL 5-PHOSPHATE, PYRIDOXINE HCL, BIOTIN, CALCIUM PANTOTHENATE, FOLIC ACID, RIBOFLAVIN

Kaikki Filorga -tuotteet edullisesti verkkokaupastamme.