Nordic Health Sinkki -suusuihke 50 ml

22,32 €
446,40 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 342163

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Nordic Health Sinkki -suusuihke on kätevä ja helppo tapa ylläpitää sinkkitasoja, vahvistaa vastustuskykyä ja ylläpitää silmien, hiusten, ihon ja kynsien terveyttä ja normaalia toimintaa.



Annostelu:

5 suihkausta päivässä posken limakalvolle.


Käyttötarkoitus:

Nordic Health Sinkki -suusuihke on kätevä tapa ylläpitää sinkkitasoja, vahvistaa vastustuskykyä ja ylläpitää silmien, hiusten, ihon ja kynsien terveyttä ja normaalia toimintaa. Sinkkisuihkeessa on luonnollinen sitruunan ja limen maku. Tuote on vegaaninen.
Nordic Health -suihkeet imeytyvät suoraan suun limakalvoilta, joten ne sopivat erityisen hyvin vatsan ja suoliston imeytymishäiriöistä sekä nielemisvaikeuksista kärsiville.
Pakkausmateriaali on ekologinen: pullot on valmistettu sokeriruokoperäisestä biomuovista, jolla on negatiivinen hiilijalanjälki.


Huomioitavaa:

Sisältää makeutusainetta (ksylitoli).
Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Vesi, makeutusaine (ksylitoli), emulgointiaine (akaasiakumi), sinkkibisglysinaatti (sinkki), glyseroli, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luonnolliset aromit (sitruuna ja lime), makeutusaine (stevioliglykosidit).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.