Fillerina Sun Beauty after-sun lotion 200 ml

Tarjous
25,80 €
21,50 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 21,50 €
Säästät 4,30 €
107,50 € / LITER 129,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 2256659

Markkinoija

Paranova Oy

Fillerina Sun Beauty on erityinen kosmeettinen kauneushoito iholle, ja se tarjoaa kattavan suojan auringon säteilyä vastaan.



Annostelu:

Aurinkovoidetta tulee levittää suurina määrinä koko kasvoille ja/ tai kehoon vähintään 15 minuuttia ennen auringonottoa ja sen aikana. Toista levitys hikoilun, jokaisen kylvyn ja kuivauksen jälkeen alkuperäisen suojaustason säilyttämiseksi. Käytetyn määrän vähentäminen voi merkittävästi heikentää suojan tasoa. Vältä pitkäaikaista altistumista, vaikka aurinkovoide olisi käytössä. Liiallinen altistuminen voi vahingoittaa terveyttäsi. Älä altista vauvoja ja pikkulapsia suoralle auringonvalolle.


Käyttötarkoitus:

Face-Body Aftersun kosteusemulsio kasvoille ja vartalolle 200 ml:n pullossa.
Kevyt mutta ravitseva emulsio, jonka aktiivisilla ainesosilla on voimakas parantava ja elvyttävä vaikutus, ja joka auttaa suojaamaan ja puolustamaan ihoa. Tuotteen sisältämien Bisabololin ja Aloen rauhoittavat ja kosteuttavat ominaisuudet vähentävät punoitusta ja ihon hilseilyä samalla kun korjaavat ja pidentävät rusketusta.
Sisältää 12 hyaluronihappoa (Fillerina®-patentti), kollageenia, elastiinia ja molekyylejä, jotka estävät näiden ultraviolettisäteiden aiheuttaman hajoamisen. Caprooyl Tetrapeptide-3 ja Polypodium leucotomos -uute ovat aktiivisia ainesosia, jotka ehkäisevät juonteita, ikääntymistä ja kuivumista. Tuote sisältää myös hydrolysoitua DNA/RNA-kompleksia, joka vähentää säteilyn aiheuttamien vaurioita ihosolujen ytimessä, kuusi hivenainetta, joita iho usein menettää hikoillessa ja lämpimässä sekä E-vitamiinia, jolla on voimakas antioksidanttinen ja antiradikaalinen vaikutus. Bronzene®- kompleksi (Labo-patentti) takaa pitkäaikaisen melaniinituotannon myös auringonoton jälkeen, mikä tehostaa rusketusta.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Isononyl Isononanoate, Glycerin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Silica, Steareth-2, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Xylitol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Steareth-21, Limnanthes Alba Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Saccharide Isomerate, Parfum, Benzyl Salicylate, Bisabolol, Propylene Glycol, Oleoyl Tyrosine, Potassium Hydrolyzed Polygamma-Glutamate, Lecithin, Allantoin, Oleic Acid, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrolyzed DNA, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Elastin, Hexyl Cinnamal, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Tyrosine, Hydroxyacetophenone, Hydrolyzed RNA, Ceramide NP, Polypodium Leucotomos Root Extract, Geraniol, Xanthan Gum, Hydrolyzed Collagen, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Sodium Lauroyl Lactylate, Arginine/Lysine Polypeptide, Calcium Chloride, Cupric Chloride, Boron Nitride, Alpha Isomethyl Ionone, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Carnitine, Alcohol, Ferric Chloride, Ceramide EOP, Magnesium Chloride, Manganese Chloride, Zinc Chloride, Ceramide AP, Cholesterol, Hyaluronic Acid, Phytosphingosine, Soluble Collagen, Sorbic Acid, Carbomer, Caprooyl Tetrapeptide-3, Dextran, Ubiquinone, Alcohol Denat., Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, BHT, Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.