SYMBIOSYS ALFLOREX 19,70 €

Symbiosys Alflorex® -valmiste suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen

Symbiosys Alflorex® -valmistetta ja sen sisältämää B.longum 35624® -kantaa käytetään suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen. Alflorex® on ainoa tuote Euroopassa, joka sisältää Bifidobacterium longum 35624 ® -kantaa. Kyseinen kanta on eristetty ihmisen terveestä suolistosta ja kanta kuuluu myös bakteeriperheeseen, joka siirtyy äidiltä lapselle syntymän yhteydessä ja jota esiintyy luonnostaan ihmisen suolistossa. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että valmisteen mikrobit ovat elossa saapuessaan suolistoon.

Katso kaikki Symbiosys-valmisteet täältä. Kaikki Symbiosys-valmisteet voit tilata verkkokaupasta karhuapteekki.fi.


Mikäli sinulla on kysyttävää Symbiosys Alflorex-valmisteen käytöstä, voi olla aina yhteydessä apteekkimme henkilökuntaan puhelimitse 02 631 2833.

Verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima valmisteita vatsan hyvinvointiin ja vatsaan liittyviin ongelmiin. Farmaseuttinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sopivan valmisteen.


Symbiosys Alflorex säilytys

Symbiosys Alflorex kapselit tulee säilyttää huoneenlämmössä.

SYMBIOSYS Alflorex (1 × 30kaps)
Tarjous

Symbiosys Alflorex 30 kapsSymbiosys Alflorex on maitohappobakteeriravintolisä suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen.Käyttötarkoitus:Symbiosys Alflorex maitohappobakteeriravintolisä suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen.Annostelu:1 kapseli päivässä vähintään 4 viikon ...

Katso tuotteen tiedot
21,90 €
19,70 €
Säästät 2,20 €