SYMBIOSYS ALFLOREX 24,90 €

Symbiosys Alflorex on kapseli, jota käytetään ärtyvän suolen oireyhtymän hoitoon. Valmiste vahvistaa suoliston hyvinvointia. Annostusohje on yksi kapseli päivässä. Hoitoa kannattaa jatkaa neljän viikon ajan parhaan tuloksen aikaansaamiseksi. Kapselin voi ottaa ruuan kanssa tai tyhjään vatsaan.

Symbiosys Alflorex ja ärtyneen suolen oireyhtymä

Symbiosys Alflorex kapselit sisältävät b. longum 35624 bakteerikantaa. Sen on osoitettu vähentävän vatsan turvotusta, ummetusta, ripulia ja ilmavaivoja. Nämä ovat ärtyvän suolen oireyhtymän yleisimpiä oireita. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että tämä bakteerikanta sitoutuu suolen seinämään ja muodostaa suolen pintaan kalvon. Tämä kalvo vahvistaa ja rauhoittaa ärtynyttä suolen pintaa.

Symbiosys Alflorex -kapselit vahvistaa suoliston hyvinvointia. Elimistön tasapaino palautuu kapseleiden kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen. Oireet alkava helpottaa jo yleensä 1-2 viikon kuluttua annostelun aloittamisesta.

Symbiosys Alflorex ja IBS

Valmisteen on osoitettu vähentävän IBS (ärtyvän suolen oireyhtymän) oireita. Näitä oireita ovat:

  • vatsan turvotus
  • ilmavaivat
  • vatsakipu
  • ummetus
  • ripuli

Symbiosys Alflorex-kapseleiden laillinen valmistaja on Precision Biotics LTD. Valmisteella ei ole tiedossa haittavaikutuksia tai yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Voi olla aina yhteydessä apteekin henkilökuntaan, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteen käytöstä.

Katso kaikki Symbiosys-valmisteet täältä. Kaikki Symbiosys-valmisteet voit tilata verkkokaupasta karhuapteekki.fi.

SYMBIOSYS Alflorex (1 × 30kaps)
Tarjous

Symbiosys Alflorex 30 kapsSymbiosys Alflorex on maitohappobakteeriravintolisä suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen.Käyttötarkoitus:Symbiosys Alflorex maitohappobakteeriravintolisä suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen.Annostelu:1 kapseli päivässä vähintään 4 viikon ...

Katso tuotteen tiedot
24,90 €
22,70 €
Säästät 2,20 €