Filorga NCEF-Reverse Eyes silmänympärysvoide

Tarjous
76,90 €
61,52 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 61,52 €
Säästät 15,38 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 15 ml
Tuotenumero (Muu) 1V1802

Filorga NCEF-Reverse Eyes silmänympärysvoide

Filorga NCEF-Reverse Eye Cream on erityisesti silmänympärysiholle kehitetty voide, joka kuuluu Filorga NCEF-Reverse -tuotesarjaan. Tässä ovat joitain ominaisuuksia ja käyttöohjeita Filorga NCEF-Reverse Eye Cream -voiteelle:

Ominaisuudet:

  1. Ryppyjen ja juonteiden vähentäminen: Silmänympärysiholla voi ilmetä ryppyjä ja juonteita, mutta Filorga NCEF-Reverse Eye Cream sisältää aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja peptidejä, jotka auttavat tasoittamaan ryppyjä ja juonteita. Tämä voi tehdä silmänympärysihosta nuorekkaamman ja sileämmän näköisen.

  2. Kiinteyttäminen ja silmäluomien kohottaminen: Voide sisältää ainesosia, jotka auttavat kiinteyttämään silmänympärysihoa ja kohottamaan silmäluomia. Tämä voi antaa silmänympärysiholle napakkuutta ja tehostaa silmäalueen ulkonäköä.

  3. Silmäpusseja ja tummia silmänalusia vastaan: Filorga NCEF-Reverse Eye Cream voi auttaa vähentämään silmäpusseja ja tummia silmänalusia. Sen tehokkaat ainesosat ja kosteuttavat ominaisuudet voivat auttaa silottamaan ihoa ja kirkastamaan silmänympärysihon ilmettä.

  4. Kosteuttaminen ja ravitseminen: Silmänympärysiho on herkkä ja altis kuivumiselle, joten voide tarjoaa intensiivistä kosteutusta ja ravitsemusta tälle alueelle. Se voi auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon ja parantamaan sen yleistä hyvinvointia.

Ainutlaatuinen, korjaava silmänympärysvoide, joka vähentää ryppyjä, tummia silmänalusia ja silmäpusseja sekä kiinteyttää ja tuo hehkua silmänympärysalueelle. Elvyttää tehokkaasti silmänympärysaluetta. Sisältää Filorgan ainutlaatuista NCTF-tiivistettä, Laboratoires FILORGan kehittämää monivaikutteista uudistavaa yhdistettä, jonka 50 aktiivista ainesosaa on nyt ensimmäistä kertaa yhdistetty silmänympärysalueen hoitotuotteeseen. 

Tehoaineiden pitoisuus yltää samaan kuin FILORGAn kehittämissä mesoterapiahoidoissa. Korjaa aktiivisesti ryppyjä, tummia silmänalusia ja silmäpusseja, kiinteyttää ja tuo hehkua. Koostumus, jossa on viisi aktiiviainetta: hyaluronihappo, kollageeni, C-vitamiini, eskiini ja kofeiini, vaikuttaa ihon syviin kerroksiin. GENIUS-VECTOR-teknologian ansiosta tuote korjaa tehokkaasti ikääntymisen merkit silmänympärysalueelta ja parantaa ihon laatua. Tulos: Silmänympärysalueen iho kaunistuu. Ihon rakenne paranee, iho kiinteytyy ja silmänympärysalue näyttää virkistyneeltä.

Filorga NCEF-Reverse Eyes silmänympärysvoide
kayttö

  1. Puhdista silmänympärysiho: Ennen voiteen levittämistä varmista, että silmänympärysiho on puhdas ja kuiva. Voit käyttää mietoa puhdistusainetta tai silmämeikinpoistoainetta poistaaksesi meikin ja lian.

  2. Ota pieni määrä voide: Purista pieni määrä Filorga NCEF-Reverse Eye Cream -voidetta sormenpäihisi. Usein riittää pieni määrä tuotetta molempiin silmänalusalueisiin.

  3. Levitä hellävaraisesti: Taputtele ja levitä voidetta kevyesti silmänympärysiholle. Käytä sormenpäitäsi tai hellävaraisesti taputtelevaa liikettä levittäessäsi voidetta. Vältä voimakkaita hankaavia liikkeitä, sillä silmänympärysiho on herkkää aluetta.

  4. Hiero varovasti: Hiero voidetta hellävaraisesti silmänympärysiholle pyörivin liikkein, kunnes se imeytyy kokonaan. Varmista, että voide levittyy tasaisesti ja peittää koko silmänympärysalueen.

  5. Käytä aamuin illoin: Paras tulos saavutetaan, kun käytät Filorga NCEF-Reverse Eye Cream -voidetta säännöllisesti aamulla ja illalla osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi.

On tärkeää huomata, että jokaisen ihon tarpeet voivat vaihdella, joten voit säätää voiteen käyttöä omien mieltymystesi ja ihotyypin mukaan. Jos sinulla on herkkä iho tai olet epävarma tuotteen sopivuudesta, suosittelen kuulemaan asiantuntijan, kuten ihotautilääkärin tai kosmetologin, mielipidettä ennen uuden ihonhoitotuotteen käyttöönottoa.

Filorga NCEF-Reverse Eyes silmänympärysvoide
ainesosat

Aqua (vesi, eau), glycerin, propylene glycol dicaprylate, dicaprate, butylene glycol, sodium polyacrylate, sucrose palmitate, 1, 2-hexanediol, squalane, synteettinen fluorphlogopite, albizia julibrissin bark extract, sodium chloride, glyceryl linoleate, carbomer, lecithin, sodium polyacrylate starch, tocopheryl asetaatti, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) Öljy, parfum (fragrance), escin, salicylic acid, hydroxyethyl acrylate, sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, ethylhexylglycerin, pentaerythrityl tetraisostearate, sodium hydroxide, caffeine, isohexadecane, beta-sitosterol, glucose, o-cymen-5-ol, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, magnesium ascorbyl phosphate, disodium edta, potassium chloride, polysorbate 60, benzyl alcohol, sodium lactate, calcium chloride, sodium hyaluronate, citric acid, potassium sorbate, phenoxyethanol, polysorbate 20, magnesium sulfate, glutamine, sorbitan isostearate, sodium phosphate, akaasiat senegal gum, propylene glycol alginate, ascorbic acid, sodium asetaatti, sodium benzoate, lysine hcl, arginine hcl, alanine, trihydroxystearin, histidine hcl, valine, leucine, threonine, undaria pinnatifida extract, isoleucine, tryptophan, phenylalanine, tyrosine, sigesbeckia orientalis extract, glycine, polysorbate 80, sodium chondroitin sulfate, serine, cystine, cyanocobalamin, glutathione, asparagine, aspartic acid, ornithine hcl, acetyl tetrapeptide-5, glutamic acid, nicotinamide adenine dinucleotide, atelocollagen, proline, methionine, taurine, hydroxyproline, glucosamine hcl, tocopherol, coenzyme a, palmitoyl tripeptide-1, sodium glucuronate, palmitoyl tetrapeptide-7, thiamine diphosphate, retinyl asetaatti, inositol, niacin, niacinamide, pyridoxine hcl, biotin, calcium pantothenate, riboflavin, sodium tocopheryl phosphate, thiamine hcl, folic acid

Katso kaikki Filorga NCEF-Reverse -tuotteet.