Fillerina 12HA SPECIFIC ZONES EYES & EYELIDS Grade 5 Täyteainegeeli silmänympäryksille

Tarjous
109,86 €
65,92 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 65,92 €
Säästät 43,94 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 15 ml
Tuotenumero (Muu) 2187276

FILLERINA 12HA Specific Zones Eyes & Eyelids

Fillerina® 12HA Specific Zones Eyes & Eyelids on uusi silmäluomia ja naurujuonteita varten kehitetty dermokosmeettinen täyttävä geeli, joka levitetään sormenpään muotoisella silmänympärysalueen hieromiseen tarkoitetulla applikaattorilla.

Fillerina® 12HA Specific Zones Eyes & Eyelids -täyttävä geeli sisältää 12 eri hyaluronihappoa, 3 kollageenimolekyyliä ja 2 elastiinimolekyyliä. Tämä ainutlaatuinen koostumus silottaa juonteita silmänympärysiholla, kohottaa silmäluomia, häivyttää tummia silmänalusia ja kiinteyttää veltostunutta ihoa.

Fillerina 12HA tuotteiden ominaisuuksia

Fillerina 12HA on dermo-kosmeettinen tuotesarja, joka sisältää korkean pitoisuuden hyaluronihappoa (HA) pääasiallisena aktiiviaineena. Hyaluronihappo on luonnollisesti ihossa esiintyvä aine, joka auttaa säilyttämään kosteutta ja tarjoaa iholle kosteutta ja täyteläisyyttä. Tässä on joitain yleisiä ominaisuuksia ja etuja, jotka liittyvät Fillerina 12HA-tuotteisiin:

  1. Kosteuttava: Fillerina 12HA-tuotteet on suunniteltu syväkosteuttamaan ihoa. Hyaluronihappo pystyy vetämään puoleensa ja säilyttämään kosteuden molekyylejä, mikä auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon ja parantamaan sen yleistä kosteutusta.

  2. Anti-aging: Hyaluronihapolla on anti-aging-ominaisuuksia. Se voi auttaa tasoittamaan hienoja juonteita ja ryppyjä, parantamaan ihon elastisuutta ja kimmoisuutta sekä edistämään ihon täyteläisyyttä.

  3. Ravitseva: Fillerina 12HA-tuotteet voivat ravita ihoa tarjoamalla sille tarvittavia ravinteita ja hyaluronihapon kaltaisia aineita, jotka tukevat ihon terveyttä ja hyvinvointia.

On tärkeää muistaa, että tuotteiden tarkat ominaisuudet ja vaikutukset voivat vaihdella tuotteesta toiseen. Suosittelen tutustumaan tarkemmin Fillerina 12HA-tuotteiden koostumukseen ja käyttöohjeisiin sekä tarvittaessa konsultoimaan ihotautilääkäriä tai kosmetologia.

Näin käytät Fillerina® 12HA Specific Zones Eyes & Eyelids -tuotetta

• Paina applikaattorin yläosaa, jotta hieman geeliä tulee ulos kärjestä.

• Levitä sormen muotoisella kärjellä tasainen kerros geeliä silmänympärysalueelle ja

silmäluomelle.

• Toista sama toisen silmän alueella.

• Odota 2-3 minuuttia ja anna vaikuttavien ainesosien imeytyä ihoon.

• Hiero lopuksi ihoa sormenpään muotoisella kärjellä, kunnes geeli on kokonaan imeytynyt

ihoon.

Levitys tehdään kahdesti päivässä, aamulla ja illalla.

Suosittelemme, että käytät Fillerina® 12HA Specific Zones Eyes & Eyelids vähintään yhden kuukauden. Voit sitten uusia kuurin tarpeen mukaan, esimerkiksi kolmen kuukauden välein.

Fillerina® 12HA Specific Zones Eyes & Eyelids on saatavana kolmessa eri asteessa, aste 3, 4 ja 5.

ASTE 3

Jos sinulla on näkyviä juonteita silmien ympärillä ja löystyneet silmäluomet

ASTE 4

Jos sinulla on syviä juonteita silmänympärysiholla ja huomattavasti roikkuvat silmäluomet.

ASTE 5

Jos sinulla on erittäin syvät silmänympärysjuonteet ja erittäin löysät silmäluomet

Ainesosat:

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Elastin, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Carbomer, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Tropolone, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Decylene Glycol, Arginine, Palmitoyl Tripeptide-38, Sodium Chondroitin Sulfate, Soluble Collagen, Acetyl-Hexapeptide-30, Acetyl Hexapeptide-37, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sorbic Acid, Sodium Benzoate

Katso kaikki Fillerina 12HA Specific Zones -tuotteet verkkokaupassamme.