Fillerina 12HA SPECIFIC ZONES LIPS & MOUTH Grade 5 Täyteainegeeli huulille ja huulirajoille

Tarjous
82,33 €
49,40 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 49,40 €
Säästät 32,93 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 7 ml
Tuotenumero (Muu) 2186823

FILLERINA 12HA Specific Zones Lips & Mouth

Fillerina® 12HA Specific Zones Lips & Mouth on uusi ja paranneltu versio Fillerina 932:sta, mutta sisältää nyt 12 hyaluronihappoa, 3 kollageenia ja 2 elastiinia, mikä antaa huulille entistä enemmän volyymia ja kosteutta.

Fillerina® 12HA Specific Zones Lips & Mouth on uusi huulille ja huulirajoille tarkoitettu dermokosmeettinen täyttävä geeli, joka on nopea ja helppo levittää huuliin niitä samalla hierovalla roll-on-applikaattorilla.

Fillerina® 12HA Specific Zones Lips & Mouth -täyttävä geeli sisältää 12 eri hyaluronihappoa, 3 kollageenimolekyyliä ja 2 elastitinmolekyyliä, joilla on huulten volyymia lisäävä, huulirajoja korostava ja juonteita silottava vaikutus.

Fillerina 12HA huulille on dermo-kosmeettinen tuote, joka on suunniteltu erityisesti huulten alueelle. Se sisältää korkean pitoisuuden hyaluronihappoa (HA) ja tarjoaa seuraavia ominaisuuksia:

  1. Huulten kosteutus: Fillerina 12HA huulituote auttaa kosteuttamaan kuivia huulia. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ja auttaa palauttamaan huulten kosteustasapainon, jolloin huulet tuntuvat pehmeämmiltä ja kosteutetuilta.

  2. Täyteläisemmät huulet: Hyaluronihappo voi auttaa lisäämään huulten täyteläisyyttä ja antamaan niille luonnollisemman näköisen ilmeen. Tuote voi auttaa huulia näyttämään täyteläisemmiltä ja pyöreämmiltä ilman tarvetta käyttää injektioita tai täyteaineita.

  3. Juonteiden tasoitus: Fillerina 12HA huulituote voi auttaa tasoittamaan hienoja juonteita huulten ympärillä. Hyaluronihappo voi auttaa silottamaan juonteita ja ryppyjä, mikä antaa huulille nuorekkaamman ilmeen.

On tärkeää noudattaa tuotteen käyttöohjeita ja suosituksia. Jos sinulla on erityisiä huuliongelmia tai tarvitset lisätietoja tuotteen soveltuvuudesta sinulle, suosittelen ottamaan yhteyttä ihotautilääkäriin tai kosmetologiin, jotka voivat tarjota sinulle yksityiskohtaisempaa ja henkilökohtaista neuvontaa.

Näin käytät Fillerina® 12HA Specific Zones Lips & Mouth -tuotetta

• Paina applikaattorin yläpäätä muutaman kerran, niin että pieni määrä geeliä tulee ulos.

• Levitä geeliä huulten koko pinnalle ja suun ympärille pyörivin, hierovin liikkein.

• Odota kaksi minuuttia, jotta vaikuttavat ainesosat voivat imeytyä ihoon.

• Kun huulien pinta on kuivunut, voit käyttää huulipunaa tai huulikiiltoa tavalliseen tapaan.

Toista toimenpide useita kertoja päivässä.

Applikaattori sisältää geeliä noin kuukaudeksi, ja sitä voi käyttää tarpeen mukaan.

On tärkeää, että huulet ovat puhtaat geeliä niihin levitettäessä.

Fillerina® 12HA Specific Zones Lips & Mouth on saatavana kolmessa eri asteessa, aste 3, 4 ja 5.

Fillerina 12HA Specific Zones Lips & Mouth, Grade 3

Jos huulesi ovat menettäneet volyymia, niiden pintarakenne on epätasainen ja suun ympärillä on juonteita.

 Fillerina 12HA Specific Zones Lips & Mouth, Grade 4

Jos huulesi ovat menettäneet volyymia, niiden pintarakenne on erittäin epätasainen ja suun ympärillä on selkeät juonteet.

Fillerina 12HA Specific Zones Lips & Mouth,  Grade 5

Jos huulissasi on erittäin näkyvä volyymin menetys, juonteinen rakenne ja syvät juonteet huulten ääriviivassa.

Ainesosat:

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Hydrolyzed Elastin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Pentylene Glycol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Decylene Glycol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Sodium Salicylate, Palmitoyl Tripeptide-38, Sodium Chondroitin Sulfate, Soluble Collagen, Acetyl Hexapeptide-37, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Sorbic Acid, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid