Medik8 BAKUCHIOL PEPTIDES Seerumi

Tarjous
64,00 €
48,00 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 48,00 €
Säästät 16,00 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) P08793

Medik8 BAKUCHIOL PEPETIDES seerumi

Medik8 Bakuchiol Peptides on peptidirikas kasviperäinen vaihtoehto retinolille.

Bakuchiol Peptides auttaa häivyttämään ryppyjä ja juonteita sekä parantaa ihon rakennetta ja sävyä. Hoitoseerumi rauhoittaa ihoa uskomattoman tehokkaasti, auttaen vähentämään tulehdusta ja punoitusta silminnähden. Ihosta tulee täyteläisempi ja joustava sekä pehmeän tuntuinen ja tasainen.

Medik8 BAKUCHIOL PEPETIDES seerumin vaikuttavat aineet

Bakuchiol on kasviperäinen ainesosa, jota saadaan Intian Ayurvedassa käytetystä Babchi-kasvista. Sitä pidetään luonnollisena vaihtoehtona retinolille, joka on tunnettu tehokkaasta ryppyjä vähentävästä vaikutuksestaan. Bakuchiolilla uskotaan olevan samankaltaisia ominaisuuksia kuin retinolilla, kuten ihon uudistumista edistävä vaikutus ja anti-ageing-hyödyt, mutta se voi olla hellävaraisempi ja paremmin siedetty herkällä ihotyypillä.

Peptidit puolestaan ovat proteiinin rakennuspalikoita, joita esiintyy luonnollisesti ihossa. Niitä käytetään ihonhoitotuotteissa usein niiden kyvyn vuoksi kommunikoida ihosolujen kanssa ja edistää tiettyjä ihon toimintoja. Erilaisilla peptideillä voi olla erilaisia vaikutuksia, kuten kosteuttavia, kiinteyttäviä tai kollageenin tuotantoa stimuloivia vaikutuksia.

Yhdistämällä bakuchiol ja peptidejä Medik8 Bakuchiol Peptides -seerumi tarjoaa anti-ageing-ominaisuuksia, kuten ryppyjä vähentävää vaikutusta, ihon uudistumisen edistämistä sekä kosteuttavia ja kiinteyttäviä ominaisuuksia. Seerumin tarkat ominaisuudet ja hyödyt voivat kuitenkin vaihdella tuotteesta riippuen, joten suosittelen tutustumaan tuotteen pakkauksessa tai Medik8:n verkkosivuilla saatavilla oleviin tuotetietoihin saadaksesi tarkempaa tietoa Medik8 Bakuchiol Peptides -seerumin ominaisuuksista ja käyttöohjeista.

Medik8 BAKUCHIOL PEPETIDES seerumi - käyttö

Puhdistuksen jälkeen aamuin ja illoin, hiero 5 tippaa Bakuchiol Peptides seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Ainesosat:

Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Bakuchiol, Krameria Triandra Root Extract, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Tocopherol, Centella Asiatica Leaf Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Flower Extract, Corallina Officinalis Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Solanum Melongena Fruit Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Curcuma Longa Root Extract, Ocimum Basilicum Flower/Leaf Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Undecylenoyl Phenylalanine, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil