Medik8 HYDR8 B5 INTENSE Syväkosteuttava seerumi

Tarjous
79,00 €
59,25 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 59,25 €
Säästät 19,75 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) P08914

MEDIK8 HYDR8 B5 Intense Serum - Hyaluronihapposeerumi NMF-boosterilla

Tämä kevyt, nopeasti imeytyvä seerumi sisältää kaikki erinomaiset suositun Medik8 Hydr8 B5 seerumin ominaisuudet. Muutama tippa kahdesti päivässä tätä kauniin violettia seerumia riittää pitämään ihon kosteutettuna, huomaat sen sekunnissa. Superpehmeä seerumi saa kauniin violetin sävynsä antioksidanttirikkaan marjatuomipihlajan marjasta. Tämä ravitseva supermarja suojaa ihon luonnollisia hyaluronihappovarastoja ja ylläpitää ihon joustavuutta. Hydr8 B5 Intense jättää ihon kiinteäksi ja kosteutetuksi.

Medik8 Hydr8 Intense Seerumin vaikutuksia

Medik8 Hydr8 B5 -seerumi tarjoaa useita hyödyllisiä vaikutuksia iholle. Tässä on joitakin seerumin tärkeimpiä vaikutuksia:

  1. Intensiivinen kosteutus: Medik8 Hydr8 B5 Intense -seerumi tarjoaa iholle intensiivistä kosteutusta. Se sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo kosteutta ihoon ja auttaa ylläpitämään optimaalista kosteustasapainoa. Tämä auttaa ihoa näyttämään ja tuntumaan kosteutetulta, pehmeältä ja täyteläiseltä.

  2. Ihon kosteudenpidätyskyvyn parantaminen: Seerumi auttaa vahvistamaan ihon luonnollista kosteudenpidätyskykyä. Hyaluronihappo ja B5-vitamiini auttavat sitomaan kosteutta ihon soluihin, mikä tekee ihosta täyteläisemmän ja auttaa vähentämään kosteuden haihtumista.

  3. Ihoelastisuuden ja -joustavuuden parantaminen: Medik8 Hydr8 B5 Intense -seerumi edistää ihon elastisuutta ja joustavuutta. Se auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja parantaa ihon kimmoisuutta, mikä voi auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä.

  4. Rauhoittava vaikutus: Seerumissa olevat rauhoittavat ainesosat, kuten allantoiini, auttavat rauhoittamaan ihoa ja vähentämään ärsytystä. Tämä voi olla hyödyllistä herkälle tai tulehtuneelle iholle, auttaen rauhoittamaan punoitusta ja lievittämään epämukavuutta.

  5. Antioksidanttinen suojakerroin: Medik8 Hydr8 Intense Seerumissa mahdollisesti olevat antioksidantit, kuten C-vitamiini ja E-vitamiini, auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ympäristön haittatekijöiltä. Ne auttavat ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä ja edistävät terveempää ihoa.

On tärkeää huomata, että yksilölliset tulokset voivat vaihdella ihotyypin ja muiden tekijöiden mukaan. Jotta saat parhaat tulokset, suositellaan käyttämään seerumia säännöllisesti osana päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Medik8 Hydr8 Intense seerumin käyttö

Puhdistuksen jälkeen aamuin illoin, hiero Medik8 Hydr8 B5 Intense™ seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. 

  1. Aamulla, anna Medik8 seerumin imeytyä ennen kosteusvoiteen ja aurinkosuojan levitystä. 
  2. Illalla, kun Medik8 Hydr8 B5 Intense on imeytynyt ihollesi, viimeistele A-vitamiini seerumilla ja/tai kosteusvoiteella.

Medik8 Hydr8 Intense Seerumin ainesosat:

Aqua (Water), Glyceryl Glucoside, Panthenol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Urea, Creatine, Allantoin, Diglycerin, Amelanchier Alnifolia (Saskatoon) Fruit Extract, Propylene Glycol, Daucus Carota Sativa (Black Carrot) Juice, Lactic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Lysine, PCA, Sorbitol, Trehalose, Calcium Pantothenate, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Acetyl Glucosamine, Taurine, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Phenoxyethanol, Lysine HCl, Alanine, Arginine, Histidine HCl, Serine, Proline, Glutamic Acid, Threonine, Valine, Leucine, Glycine, Isoleucine, Phenylalanine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid

Löydät kaikki Medik8 seerumit täältä. Mikäli sinulla on kysyttävää Medik8 tuotteiden valinnassa ja käytössä, voit olla yhteydessa apteekkimme farmaseutteihin tai kosmetologiin 02 631 2800.