Filorga HYDRA-HYAL Hydrating Plumping Serum

Tarjous
51,00 €
38,25 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 38,25 €
Säästät 12,75 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) 1V9020

Filorga Hydra-Hyal Hydrating Plumping Serum - ihoa kosteuttava, täytelöittävä seerumi.

Filorga Hydra-Hyal -tuotesarja on Filorgan kehittämä kosteuttava ihonhoitosarja. Sarja on suunniteltu antamaan intensiivistä kosteutusta iholle ja palauttamaan sen kosteustasapaino.

Hydra-Hyal -sarja sisältää useita erilaisia tuotteita, kuten seerumeita, voiteita ja naamioita. Tuotteet on kehitetty sisältämään hyaluronihappoa, joka on tehokas kosteuttava ainesosa. Hyaluronihappo pystyy sitomaan kosteutta ihoon ja auttaa pitämään sen kosteustasapainon optimaalisena.

Filorga Hydra-Hyal -tuotteet voivat auttaa palauttamaan kuivan ja kosteusköyhän ihon elinvoiman ja joustavuuden. Ne voivat myös tasoittaa ihon pintaa ja parantaa sen hehkua. Hydra-Hyal -sarja sopii erityisen hyvin kuivalle, kosteusköyhälle ja herkälle iholle.

Käyttöohjeet ja ainesosat voivat vaihdella tuotteesta toiseen Filorga Hydra-Hyal -sarjassa. Suosittelen tutustumaan tarkemmin sarjan tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin Filorgan virallisella verkkosivustolla tai tuotepakkausten merkinnöissä.

HYDRA-HYAL HYDRATING PLUMPING SERUM on intensiivisesti kosteuttava ja hehkua antava seerumi, joka sisältää 5 eri hyaluronihappoa. Koostumus kosteuttaa, tasoittaa, virkistää ja antaa iholle täyteläistävän vaikutuksen. Miellyttävä geelikoostumus sopii kaikille ihotyypeille. Lopputuloksena on kosteutettu ja täyteläinen iho, jonka juonteet ovat häivyttyneet. Miellyttävä geelikoostumus sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Tuloksena on läpikotaisin kosteutettu ja täyteläisempi iho, jonka juonteet ovat tasoittuneet. Tuote on dermatologisesti testattu.

Tuotteen hyödyt:

  • Tehokkaasti kosteuttava seerumi tasoittaa ihoa ja antaa sille täyteläisyyttä.
  • Sisältää viittä erilaista hyaluronihappoa.
  • Vaikuttaa ikääntymisen merkkejä vastaan.
  • Sopii kaikille ihotyypeille.
  • Dermatologisesti testattu.

Japaninpagodipuun uute vaikuttaa ikääntymisen merkkejä vastaan, ja viisi erilaista hyaluronihappoa (verkottunut, kapseloitu, matala, keskikorkea ja korkea molekyylipaino) kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa ja tekevät siitä täyteläisemmän.

FILORGA HYDRA-HYAL HYDRATING PLUMPING SERUM Käyttö:

Levitä seerumia kasvoille aamuin illoin ennen päivä- tai yövoidetta.

FILORGA HYDRA-HYAL HYDRATING PLUMPING SERUM Ainesosat:

aqua (water, eau), glycereth-26, 1,2-hexanediol, ppg-26-buteth-26, peg-40 hydrogenated castor oil, sucrose palmitate, hydrolyzed sodium hyaluronate, propanediol, parfum (fragrance), sodium polyacrylate starch, glyceryl linoleate, tocopheryl acetate, sodium hyaluronate, sodium benzoate, chondrus crispus (carrageenan) extract, citric acid, disodium edta, xanthan gum, o-cymen-5-ol, benzyl alcohol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, adenosine, lithothamnium calcareum extract, pentylene glycol, sodium hyaluronate crosspolymer, potassium sorbate, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, sodium chloride, dehydroacetic acid, sophora japonica flower extract, glucose, phenoxyethanol, potassium chloride, calcium chloride, magnesium sulfate, glutamine, sodium, ascorbic acid, sodium acetate, tocopherol, lysine hcl, arginine hcl, alanine, histidine hcl, valine, leucine, threonine, isoleucine, tryptophan, phenylalanine, tyrosine, glycine, polysorbate 80, serine, cystine, cyanocobalamin, glutathione, asparagine, aspartic acid, ornithine hcl, glutamic acid, nicotinamide adenine dinucleotide, proline, methionine, taurine, hydroxyproline, glucosamine hcl, coenzyme a, sodium glucuronate, thiamine diphosphate, retinyl acetate, inositol, niacin, niacinamide, pyridoxine hcl, biotin, calcium pantothenate, riboflavin, sodium tocopheryl phosphate, thiamine hcl, folic acid

FILORGA HYDRA-HYAL HYDRATING PLUMPING SERUM ja muut Filorga Hydra-Hyal tuotteet edullisesti verkkokaupasta.