KORONAN PIKATESTI NENÄSTÄ: Boson SARS-CoV-2 antigeenitesti

3,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 kpl
Tuotenumero (Muu) 9500485

KORONAN PIKATESTI BOSON 


TÄMÄ TESTI SOPII OIREETTOMIEN JA OIREELLISTEN TESTAAMISEEN

SARS-CoV-2-antigeenipikatesti (ns. koronan pikatesti) on yksivaiheinen in vitro -testi, mikä perustuu immonokromatografiaan. Pikatesti on kehitetty nopeaan, kvalitatiiviseen SARS-CoV-2-viruksen (korona-virus) antigeenimääritykseen COVID-19 epäillyn henkilön nenän etuosasta otettavasta näytteestä seitsemän päivän aikana oireiden ilmaantumisesta. Testi soveltuu kotikäyttöön. CE-merkitty (CE0123). Lisätietoa koronan kotitesteistä ja toimenpiteistä koronatestin jälkeen THL sivuilla.

SARS-CoV-2-antigeenipikatestiä ei saa käyttää ainoana perustana SARS-CoV-2-infektion diagnosoinnille tai poissulkemiselle. Aikuisten tulee avustaa alle 14-vuotiaiden testin tekoa. Jos testitulos on positiivinen, suositellaan aina tuloksen varmistamista terveydenhuollossa tehtävällä PCR-menetelmällä. Kotitestin tulosten perusteella ei tehdä hoitopäätöksiä, eikä vapauteta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista. Oireisen tulee kotitestin tuloksesta riippumatta mennä terveydenhuollon ammattilaisen testattavaksi.

Testiä suositellaan erityisesti seitsemän päivän aikana oireiden ilmaantumisesta, altistumisepäilystä tai muulloinkin haluttaessa varmistusta siitä, että henkilöllä ei ole COVID-19 tautia aiheuttavaa virusta.Testi tehdään helposti nenän limakalvolta. Näytettä ei tarvitse ottaa nenänielukanavasta. Tulokset ovat luettavissa 15 minuutissa. Testi tunnistaa myös mutatoituneet virukset. Testi soveltuu kotikäyttöön. CE-merkitty (CE0123).

KÄYTTÖOHJE PAKKAUKSESSA! Ennen testin suorittamista, lue käyttöohje huolellisesti läpi. Testitulos näkyy 15-20 minuutin kuluttua. Huomioi: Tulos voi muuttua virheelliseksi yli 20 minuutin kuluttua.

Testipakkauksen sisältö: SARS-CoV-2-antigeenitestikasetti (suljettu foliopussi) 1 kpl, steriili näytepuikko 1 kpl, uuttoputki 1 kpl, uuttoliuos 1 kpl, käyttöohje suomi/ruotsi, putkiteline 1 kpl