Avene Antirougeurs clean.lotion 200 ml

Tarjous
31,01 €
23,26 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 22,16 €
Säästät 7,75 €
116,30 € / LITER 155,05 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 9257476

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Avene Antirougeurs cleansing lotion

Avène Antirougeurs eli Avene Redness-relief Refreshing cleansing lotion on rauhoittava ja couperosa-ihon punoitusta hillitsevä kevyt puhdistusemulsio.

Avene Antirougeurs cleansing lotionin ominaisuudet

Avène Antirougeurs Cleansing Lotion on ihonpuhdistustuote, joka on erityisesti suunniteltu herkälle ja punoittavalle iholle. Tuote on osa Avènen Antirougeurs-valikoimaa, joka on kehitetty rauhoittamaan ja vähentämään ihon punoitusta.

Seuraavat ovat Avène Antirougeurs Cleansing Lotionin ominaisuuksia:

  1. Rauhoittava vaikutus: Puhdistuslotion sisältää Avènen lähdeövettä, jolla on rauhoittavia ja anti-ärsyttäviä ominaisuuksia. Se auttaa vähentämään ihon ärsytystä ja punoitusta.

  2. Puhdistaa hellävaraisesti: Avene Antirougeurs Cleansing Lotionin koostumus on hellävarainen ja sopii herkälle iholle. Se poistaa meikin, epäpuhtaudet ja lian tehokkaasti, samalla kun se kunnioittaa ihon luonnollista suojakerrosta.

  3. Hydratoiva vaikutus: Tuote sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja ehkäisemään kuivumista.

  4. Vähentää ihon punoitusta: Antirougeurs Cleansing Lotionin koostumus on suunniteltu vähentämään ihon punoitusta ja rauhoittamaan herkkää ihoa. Se auttaa vahvistamaan verisuonten seinämiä ja vähentämään verisuonten laajenemista.

  5. Hajusteeton ja hypoallergeeninen: Tuote on hajusteeton ja hypoallergeeninen, mikä tekee siitä sopivan herkälle iholle alttiille henkilöille. Se vähentää allergisten reaktioiden riskiä.

  6. Helppo käyttää: Cleansing Lotionia voidaan käyttää aamuin illoin. Sitä levitetään kasvoille ja pyyhitään pois tai huuhdellaan vedellä. Tuotetta ei tarvitse huuhdella, jos iho ei sitä vaadi.

On tärkeää huomata, että tuotetiedot voivat muuttua ajan myötä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen pakkauksesta tai valmistajan verkkosivuilta ajantasaiset tiedot Avène Antirougeurs Cleansing Lotionin ominaisuuksista ja käyttöohjeista.

Avene Antirougeurs cleansing lotionin käyttötarkoitus:

Avène Redness-relief Refreshing cleansing lotion on rauhoittava ja couperosa-ihon punoitusta hillitsevä kevyt puhdistusemulsio. Silkinpehmeä emulsio on helppo levittää iholle. Emulsio poistaa tehokkaasti myös meikkivoiteen kertakäsittelyllä. Suositellaan käytettäväksi myös erilaisten ihon käsittelyjen (ihonhionnat, kuorinnat) jälkeen.

Puhdistava, punoitusta vähentävä ja ihoa rauhoittava puhdistusemulsio.

Soveltuu erityisesti herkälle ja punoittavalle couperosaan taipuvaiselle iholle päivittäiseen ihon puhdistukseen.

Avene Antirougeurs cleansing lotion annostelu:

Levitä Aven Antirougeurs tuotetta koko kasvoille ja kaulalle aamuin illoin. Pyörittele hellävaraisesti ja poista puhdistusemulsio huolellisesti kasvopaperilla tai vanulla. Ei tarvitse huuhdella pois.

Ainesosaluettelo:

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä. 

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. POLOXAMER 188. 4-T-BUTYLCYCLOHEXANOL. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACID. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. C14-22 ALCOHOLS. CARBOMER. CHLORPHENESIN. DISODIUM EDTA. OCTYLDODECANOL. PONGAMIA GLABRA SEED OIL. SODIUM HYDROXIDE.

Huomioitavaa:

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä.

Avene Antirougeurs Cleansing lotion pakkauskoko:

Pakkaus sisältää 200 ml lotionia.

Muut tiedot:

Avene Antirougeurs Cleansing lotion on hajusteeton.

Katso myös muut Avene Antirougeurs tuotteet verkkokaupassamme. Tutustu myös muihin maksaläiskiin ja pigmenttimuutoksiin käytettäviin tuotteisiin.