Avene Antirougeurs emulsio 40 ml

Tarjous
33,03 €
24,77 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 24,26 €
Säästät 8,26 €
619,25 € / LITER 825,75 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 9257498

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Avene Antiredness Emulsion 40 ml

Avène Antiredness eli Avene Antirougeurs -hoitosarjan tuotteet auttavat couperosaihon hoidossa sekä ehkäisevät ja hälventävät kasvojen väliaikaista tai pidempiaikaista punoitusta, lieventävät ihoärsytystä ja kuumotusta sekä suojaavat ihoa UV-säteiltä.

Antiredness tuotteet

Antiredness-tuotteet kosmetiikassa on suunniteltu vähentämään ihon punoitusta ja rauhoittamaan herkkää ihoa. Näitä tuotteita käytetään yleisesti couperosaihon, ruusufinnin ja muiden punoitukseen taipuvien iho-ongelmien hoidossa. Seuraavat ovat yleisiä ominaisuuksia, joita löytyy antiredness-kosmetiikkatuotteista:

  1. Rauhoittavat ainesosat: Antiredness-tuotteet sisältävät usein rauhoittavia ainesosia, kuten kamomillaa, aloe veraa, allantoiinia tai Avènen lähdevettä (Thermal Spring Water). Nämä ainesosat auttavat lievittämään ihon ärsytystä ja punoitusta.

  2. Anti-inflammatoriset ainesosat: Tuotteet voivat sisältää anti-inflammatorisia ainesosia, kuten bisabololia, lakritsiuutetta tai vihreää teetä. Nämä ainesosat auttavat vähentämään ihon tulehdusta ja rauhoittamaan punoittavaa ihoa.

  3. Verisuonia vahvistavat ainesosat: Antiredness-tuotteissa voi olla ainesosia, jotka auttavat vahvistamaan verisuonten seinämiä ja vähentämään niiden laajenemista. Esimerkkejä tällaisista ainesosista ovat rutiini, hesperidiini ja vitamiini K.

  4. Kosteuttavat ominaisuudet: Koska punoittava iho saattaa olla herkkä kuivumiselle, antiredness-tuotteet usein tarjoavat kosteuttavia ominaisuuksia. Ne voivat sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, glyseriiniä tai ceramideja, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

  5. Suojaavat ainesosat: Jotkut antiredness-tuotteet sisältävät ainesosia, jotka tarjoavat suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä, kuten auringolta ja ilmastovaikutuksilta. Näihin ainesosiin voi kuulua esimerkiksi aurinkosuojatekijöitä tai antioksidantteja.

On tärkeää huomata, että jokainen kosmetiikkamerkki ja tuote voi tarjota erilaisia ominaisuuksia antiredness-tuotteissaan. Tuotteiden tehokkuus ja sopivuus voivat vaihdella yksilöllisesti, joten on hyvä konsultoida ihotautilääkäriä tai kosmetologia löytääkseen parhaiten omaan iho-ongelmaan sopivan antiredness-kosmetiikkatuotteen.

Avene Antiredness Emulsion käyttötarkoitus:

Jokapäiväiseen käyttöön, Anti-Redness Soothing emulsion -päivävoide rauhoittaa, helpottaa ja ennaltaehkäisee punoitusta iholla. Sopii normaalille ja sekaiholle. Kevyt ja tahmaamaton koostumus tekee ihosta pehmeän ja miellyttävän koko päiväksi. Aurinkosuoja 30. 

Kosteuttavaa ja rauhoittavaa hoitoa, erityisesti punoitukseen, jota pitkävaikutteisesti hillitsevät seuraavat ainesosat:
• Avène Terveyslähdevesi, luonnollisesti rauhoittava ja lievittää ärsytystä
• TRP-Regulin ™, patentoitu aktiivinen ainesosa vahvistaa ihon suojaa ja hillitsee ihon reagointia.
• Dextransulfaatti, lievittää turvotusta ja parantaa verenkiertoa, rauhoittaa ärsytystä ja vähentää punoitusta.
• Pongamia öljy ylläpitää ihon ekosysteemin tasapainoa.
• SUNSITIVE PROTECTION korkea aurinkosuoja SPF30 ja pre-tocopheryl -antioksidantti, toimivat suojana UVA / UVB-säteitä vastaan, jotka aiheuttavat punoitusta.

Avene Antiredness emulsion annostelu

Levitä hoitovoide aamuisin puhtaalle iholle, kasvoille ja kaulalle. Soveltuu hyvin myös värivoiteen alle.

Avène Antiredness-tuotesarja sisältää useita antiredness-voiteita, jotka on suunniteltu lievittämään punoitusta ja rauhoittamaan herkkää ihoa. Tässä on yleinen ohjeistus Avène Antiredness -voiteen käytöstä:

  1. Puhdista iho: Ennen voiteen levittämistä on tärkeää puhdistaa iho huolellisesti. Käytä hellävaraista puhdistustuotetta, kuten Avène Antiredness Cleansing Lotionia, jotta ihon pinta on puhtaana ja valmis voiteen imeytymiselle.

  2. Levitä voide: Ota pieni määrä Avène Antiredness -voidetta sormenpäillesi. Levitä voidetta varovasti kasvojen alueelle, jossa on punoitusta. Hiero voidetta kevyin pyörivin liikkein, kunnes se imeytyy kokonaan ihoon. Voit keskittyä erityisesti punoittaviin alueisiin, kuten poskiin, nenään tai leukaan.

  3. Käytä tarvittaessa: Voit käyttää Avène Antiredness -voidetta aamulla ja illalla tai tarpeen mukaan. Tuotetta voi myös levittää uudelleen päivän aikana, jos punoitus tuntuu lisääntyvän tai iho kaipaa lisärauhoitusta.

  4. Yhdistä muihin tuotteisiin: Voit yhdistää Avène Antiredness -voiteen muihin ihonhoitotuotteisiin tarpeesi mukaan. Esimerkiksi voit käyttää sitä kosteusvoiteen alla tai yhdistää sen aurinkosuojatuotteeseen päiväaikaan.

  5. Jatka säännöllistä käyttöä: Parhaat tulokset saavutetaan jatkuvalla ja säännöllisellä käytöllä. Käytä Avène Antirougeurs -voidetta pitkäaikaisesti ihon rauhoittamiseksi ja punoituksen vähentämiseksi.

On tärkeää muistaa, että jokaisen ihon tarpeet ovat yksilöllisiä, ja sinun kannattaa kuunnella omaa ihoasi ja reaktioita tuotteen käytön aikana. Jos sinulla on vaikeampi couperosaiho tai tarvitset lisäneuvoja, suosittelemme konsultoimaan ihotautilääkäriä tai kosmetologia, joka voi antaa yksilöllisiä suosituksia ja ohjeita Avène Antirougeurs -voiteen käytöstä.

Avene Antiredness Emulsion koostumus

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä. 

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-
15 ALKYL BENZOATE. DICAPRYLYL CARBONATE. GLYCERIN. DIISOPROPYL
ADIPATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL
[NANO]. WATER (AQUA). BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL
TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. SILICA. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE.
GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. POTASSIUM
CETYL PHOSPHATE. 1,2-HEXANEDIOL. 4-T-BUTYLCYCLOHEXANOL.
ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BLUE 1 (CI 42090).
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CAPRYLYL GLYCOL. DECYL GLUCOSIDE.
DISODIUM. EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL
DIBEHENATE. OCTYLDODECANOL. PONGAMIA GLABRA SEED OIL.
PROPYLENE GLYCOL. SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYDROXIDE.
TITANIUM. DIOXIDE (CI 77891). TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE.
TRIBEHENIN. TROPOLONE. XANTHAN GUM.

Avene Antiredness Emulsion pakkauskoko

Pakkaus sisältää 40 ml Avene Antiredness Emulsiota.

Tutustu myös Avene Antiredness voiteeseen.