Avene Dermabsolu Serum 30 ml

Tarjous
52,41 €
39,31 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 38,38 €
Säästät 13,10 €
1310,33 € / LITER 1747,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 9268839

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Avene Dermabsolu Serum

Avene Dermabsolu Serum on ihossa vaikuttava seerumi, joka kiinteyttää ja antaa heleyttä elinvoimaisuuttaan menettäneelle iholle.

Avene Dermabsolu Serum ominaisuudet

Avene DermAbsolu Serum on tehokas hoitotuote, joka kuuluu Avene DermAbsolu -tuotesarjaan. Seerumi on suunniteltu erityisesti aikuiselle iholle, joka kaipaa kiinteytystä, kosteutusta ja elinvoimaisuutta. Avene DermAbsolu Serum sisältää aktiivisia ainesosia, jotka auttavat palauttamaan ihon nuorekkuutta ja heleyttä. Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka liittyvät Avene DermAbsolu Serum -seerumiin:

  1. Kiinteyttävä ja lifting-vaikutus: Seerumi sisältää ainutlaatuisen sytokiiniyhdistelmän, joka auttaa kiinteyttämään ihoa ja palauttamaan sen joustavuuden. Se auttaa myös parantamaan ihon elastisuutta ja vähentämään juonteita ja ryppyjä.

  2. Kosteuttava ja ravitseva koostumus: Avene DermAbsolu Serum tarjoaa intensiivistä kosteutusta ja ravintoa iholle. Se sisältää hyaluronihappoa, joka auttaa sitomaan kosteutta ihoon ja tasoittamaan ihon pintaa.

  3. Kirkastava ja heleyttävä vaikutus: Seerumi auttaa parantamaan ihon säteilyä ja heleyttä. Se sisältää valoa heijastavia ainesosia, jotka auttavat tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään pigmenttimuutoksia.

  4. Rauhoittavat ominaisuudet: Avene DermAbsolu Serum sisältää Avene Thermal Spring -vettä, joka auttaa rauhoittamaan ihoa ja vähentämään mahdollista ärsytystä ja punoitusta.

Syvällä ihossa vaikuttava seerumi, joka kiinteyttää ja antaa heleyttä elinvoimaisuuttaan menettäneelle iholle. Rypyt ja hienot juonteet vähenevät ja samalla kasvojen piirteet saavat enemmän täyteläisyyttä.

Kiinteyttävä, uudistava, ravitseva ja miedosti hajustettu seerumi ikääntyvälle iholle.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Avene Dermabsolu Serum käyttö

  1. Puhdista iho huolellisesti ennen Avene DermAbsolu Serum -seerumin levittämistä.

  2. Ota pieni määrä seerumia kämmenellesi ja levitä sitä kasvojen ja kaulan alueelle.

  3. Hiero seerumia kevyin, pyörivin liikkein, kunnes se on imeytynyt ihoon.

  4. Käytä seerumia aamuin illoin osana ihonhoitorutiiniasi.

  5. Jatka ihonhoitorutiiniasi levittämällä päälle kosteusvoidetta ja/tai aurinkosuojaa tarpeen mukaan.

Avene DermAbsolu Serum tarjoaa tehokkaan hoidon ikääntyvälle iholle. Se auttaa palauttamaan ihon nuorekkuutta, kiinteyttä ja heleyttä. Säännöllinen käyttö auttaa saavuttamaan parhaat tulokset.

Levitä muutama tippa seerumia aamuin illoin kasvoille pienin pyörivin liikkein.

Avene Dermabsolu Serum koostumus

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä. 

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. METHYL GLUCETH-20. COCO-CAPRYLATE/CAPRATE. DIMETHICONE. BAKUCHIOL. GLYCERYL LINOLEATE. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL). 1,2-HEXANEDIOL. CAPRYLYL GLYCOL. CETYL ALCOHOL. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LINOLENATE. GLYCERYL OLEATE. GLYCERYL PALMITATE. GLYCERYL STEARATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). HYDROGENATED POLYISOBUTENE. HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. LACTIC ACID. MICA. PALMITIC ACID. PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANE COCONUT ETHER. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM STEAROYL GLUTAMATE. SORBITAN ISOSTEARATE. STEARIC ACID. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TROPOLONE. VANILLA TAHITENSIS FRUIT EXTRACT. WATER (AQUA).

Huomioitavaa:

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä.

Koko:

30 ml

Täältä löydät myös muut Avene Dermabsolu -tuotteet. Lue lisää seerumeista.