Avene Thermal Spring Water spray 300 ml

Tarjous
17,07 €
12,80 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 12,80 €
Säästät 4,27 €
42,67 € / LITER 56,90 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 300ml
Tuotenumero (Muu) 9257311

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Avene Thermal Spring Water Spray

Ihoa rauhoittava ja virkistävä terveyslähdevesi. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita, bakteriologisesti puhdas. Sopii myös vaurioituneelle iholle.

Avene Thermal Spring Water eli Avene lähdevesi

Avene-lähdevesi on tunnettu ja suosittu tuote Avene-tuotesarjassa. Se perustuu Avene Thermal Spring -veden ainutlaatuiseen koostumukseen, joka on peräisin Ranskassa sijaitsevasta Avenen kylästä löytyvästä luonnonlähteestä. Avene-lähdevesi on tunnettu rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksistaan herkälle iholle.

Avene-lähdevesi sisältää useita mineraaleja ja hivenaineita, kuten piihappoa, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia. Se auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta, rauhoittamaan ihoa, lievittämään punoitusta ja tulehdusta sekä kosteuttamaan ihoa.

Avene-lähdevesiä voi käyttää monin eri tavoin:

  1. Kasvosuihkeena: Suihkauta Avene-lähdevettä kasvoille aamulla ja illalla puhdistuksen jälkeen. Se auttaa rauhoittamaan ihoa, valmistelee sen vastaanottamaan muita ihonhoitotuotteita ja tarjoaa raikkauden tunteen.

  2. Ihoa rauhoittavana sumutteena: Voit suihkuttaa Avene-lähdevettä iholle milloin tahansa päivän aikana tarpeen mukaan. Se auttaa lievittämään ärsytystä, punoitusta ja kuumotusta.

  3. Kosteuttavana hoitona: Kostuta vanulappu tai pumpulipuikko Avene-lähdevedellä ja levitä se kuivalle tai herkälle ihoalueelle, esimerkiksi silmänympärysiholle. Se auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa.

Avene-lähdevesi on erittäin hyvin siedetty herkällä iholle ja sitä voidaan käyttää osana päivittäistä ihonhoitorutiinia tai tarpeen mukaan ihoärsytyksen lievittämiseksi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, ärsyyntyneelle ja reaktiiviselle iholle.

Avene lähdevesi Käyttötarkoitus:

Ihoa rauhoittava, kosteuttava ja tulehdusta lievittävä terveyslähdevesi. Runsaan silikaattipitoisuuden ansiosta rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa, jopa ärtynyttä ihon. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Bakteriologisesti puhdas, joten sopii myös vaurioituneelle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, kasvoille ja vartalolle.

Avene lähdevesi annostelu:

Avene-lähdevesi voidaan käyttää suihkeena rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Se on helppo ja kätevä tapa hyödyntää sen rauhoittavia ominaisuuksia. Tässä on ohjeet Avene-lähdeveden käytölle suihkeena:

  1. Puhdista iho: Aloita käyttö puhtaalla iholle. Voit puhdistaa kasvot ensin miedolla puhdistusaineella ja kuivata ne kevyesti.

  2. Ravista pulloa: Ravista Avene-lähdevettä pullossa varovasti ennen käyttöä sekoittaaksesi sen ainesosat tasaisesti.

  3. Suihkuta iholle: Suihkuta Avene-lähdevettä suoraan kasvoille noin 15-20 cm etäisyydeltä. Voit sulkea silmät ja suuta suihkuttaessasi kasvoille. Voit suihkuttaa sen myös kaulalle ja dekolteelle tarvittaessa.

  4. Anna imeytyä: Anna Avene-lähdeveden imeytyä iholle hetken ajan. Älä pyyhi tai huuhtele sitä pois.

  5. Toista tarvittaessa: Voit käyttää Avene-lähdevettä suihkeena useita kertoja päivän aikana tarpeen mukaan. Voit suihkuttaa sitä esimerkiksi aamulla ja illalla ihonhoitorutiinisi osana tai tarvittaessa päivän aikana ärsytyksen tai kuivuuden lievittämiseksi.

Avene-lähdeveden suihkuttaminen kasvoille tarjoaa välitöntä raikkautta ja kosteutusta iholle. Se auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa, lievittämään punoitusta, kosteuttamaan ja tukemaan ihon luonnollista suojakerrosta. Se sopii erityisen hyvin herkälle ja reaktiiviselle iholle, mutta sitä voi käyttää myös muille ihotyypeille ihon kosteuttamiseen ja viilentämiseen.

Suihkuta vettä iholle noin 15 cm:n etäisyydeltä. Anna vaikuttaa hetken aikaa ja kuivaa hellävaraisesti taputtamalla. Levitä iholle hoitovoide.

Voit tehdä terveyslähdevedestä myös hauteita sideharson tai vanun avulla. Mm. ärtyneille silmänympäryksille, auringon polttamalle iholle tai ärtyneille ihottuma-alueille. Anna hauteen vaikuttaa iholla noin 20 min.

Avene lähdevesi koostumus

AVENE AQUA, NITROGEN

Huomioitavaa:

Älä koskaan anna veden tai kasvoveden kuivua iholla, vaan imeytä liika kosteus kasvopaperiin tai pyyhkeeseen. Näin toimien estät ihon oman kosteuden haihtumisen.

Koko:

50, 150 tai 300 ml.

Muut tiedot:

Kliinisesti tutkittu.

Katso Avene Thermal Spring Water pakkaukset.