Avene Tolerance Control cream 40 ml

Tarjous
29,45 €
22,09 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 22,09 €
Säästät 7,36 €
552,25 € / LITER 736,25 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 9502872

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Avene Tolerence Control Cream

Avene Tolerance Control Cream on Kasvovoide aikuisille ja lapsille. Normaalille ja sekaiholle, joka on reaktiivinen, herkkä tai allerginen.

  1. RAUHOITTAA IHON 30 sekunnissa.
  2. KOSTEUTTTAA IHOA 24 tunnin ajan.

Avene Tolerance -tuotesarja

Avene Tolérance -sarja on suunniteltu erittäin herkälle ja reaktiiviselle iholle. Sarjan tuotteet on kehitetty vähentämään ihon ärsytystä, rauhoittamaan herkkää ihoa ja minimoimaan allergisia reaktioita. Tuotteet ovat hajusteettomia, säilöntäaineettomia ja ne sisältävät vain muutamia valittuja ainesosia, jotka ovat hyvin siedettyjä. Tässä on muutamia Avene Tolérance Extrême -sarjan suosittuja tuotteita ja niiden ominaisuuksia:

  1. Avene Tolérance Extrême Emulsion: Tämä kevyt ja kosteuttava emulsio tarjoaa välitöntä helpotusta herkälle ja reaktiiviselle iholle. Se auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta, rauhoittamaan ärsytystä ja palauttamaan ihon tasapainon. Emulsio imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta iholle.

  2. Avene Tolérance Cleansing Lotion: Tämä hellävarainen puhdistusmaito on suunniteltu herkän ihon päivittäiseen puhdistukseen. Se poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti samalla rauhoittaen ihoa. Puhdistusmaito jättää ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja hyvinvoivaksi.

  3. Avene Tolérance Mask: Tämä kosteuttava naamio antaa intensiivistä hoitoa herkälle iholle. Naamio ravitsee ihoa syvältä ja auttaa vahvistamaan ihon suojaa. Se rauhoittaa ärtynyttä ihoa, vähentää punoitusta ja tekee ihosta pehmeän ja joustavan.

  4. Avene Tolérance Cream: Tämä rauhoittava voide tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta ja suojausta herkälle iholle. Voide auttaa vahvistamaan ihon suojamekanismeja, vähentää reaktiivisuutta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Se jättää ihon pehmeäksi, rauhoittuneeksi ja hyvinvoivaksi.

Avene Tolérance Extrême -sarjan tuotteet ovat suunniteltu vähentämään ihoärsytyksen riskiä ja tukemaan herkän ihon hyvinvointia. Ne tarjoavat yksinkertaisia ja tehokkaita hoitoratkaisuja, jotka sopivat erityisesti herkälle iholle taipuvaisille henkilöille ja niille, jotka etsivät hajusteettomia ja säilöntäaineettomia tuotteita.

Avene Tolerence Control Cream käyttötarkoitus

Kaksi kertaa päivässä kasvoille, kaulalle ja silmänympärysalueelle.

Rauhoittaa välittömästi ihon punoitusta, kireyden tunnetta, pistelyä ja kuumotusta.

Uudelleen rakentaa ihon suojakerroksen ja kosteuttaa ihoa.

Hillitsee ja vähentää ihon reaktiivisuutta Avène Thermal Spring Water -terveyslähdevedestä kehitetyn ja

patentoidun postbioottisen ainesosan D-Sensinose™ avulla.

Rauhoittaa ihoa ja pehmentää ihoa luonnollisesti.

Steriili tuote eli ei sisällä säilöntäaineita tai hajusteita.

Avene Tolerence Control Cream koostumus

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. ETHYLHEXYL PALMITATE.GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. SQUALANE. CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ESTERS. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT FILTRATE. ARGININE. BEESWAX (CERA ALBA). CITRIC ACID. TROMETHAMINE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM

Avene Tolerence Control Cream pakkauskoko

40 ml


Väri: Valkoinen

Tutustu myös muihin Avene Tolerance -sarjan tuotteisiin.