Fillerina 12 HA DAY CREAM Grade 3 päivävoide

Tarjous
82,40 €
49,44 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 49,44 €
Säästät 32,96 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50 ml
Tuotenumero (Muu) 2186666

FILLERINA 12 HA DAY CREAM, Grade 3 päivävoide

Fillerina 12 HA Day cream -päivävoide kosteuttaa ja suojaa ihoa koko päivän, silottaa juonteita ja kiinteyttää ihoa hyaluronihapon avulla.

Fillerina® 12 HA tuotteet ovat ainutlaatuisia, koska ne sisältävät kahtatoista eri hyaluronihappoa. Ihon luontainen hyaluronihappojen tuotanto vähenee iän myötä, mikä on yksi syy ihon kimmoisuuden häviämiseen sekä juonteiden muodostumiseen. Fillerina® 12 HA sisältää kahtatoista erilaista hyaluronihappoa, joiden molekyylikoko ja paino ovat erilaisia. Tämä varmistaa, että hyaluronihapot tunkeutuvat ihon syviin kerroksiin asti ja pehmentävät hienoja juonteita sekä tekevät poskipäistä ja huulista täyteläisemmät. Samalla ne pitävät ihon kosteutettuna ja suojaavat ihoa ulkoisilta ja sisäisiltä haitallisilta vaikutuksilta.

Fillerina® 12 HA päivävoide on hellävarainen ja ihoa kosteuttava, ja sen vaikuttavat aineet auttavat samalla aktiivisesti ylläpitämään täyteainehoidon vaikutuksia minimoimalla juonteet ja antamalla täyteläisyyttä. Fillerina® 12 Day Cream on päivävoide, joka sisältää myös 12 hyaluronihappoa, kolmea kollageenia ja kahta elastiinia. Levitä aamulla puhdistetuille kasvoille ja kaulalle ja hiero sen jälkeen kevyesti, jotta se imeytyy ihoon.

Aste 3 kaikille ihotyypeille, joilla on selkeitä ja kohtalaisen selviä juonteita. Aste 3 antaa lisää volyymia huulille ja poskipäille.

Voidaan käyttää erikseen tai yhdessä muiden Fillerina® 12 HA tuotteiden kanssa. Fillerina® on kliinisesti testattu.

Ainesosat:

Aqua, Cetearyl Isononanoate, Propylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Cocoate, Ceteareth-20, Decyl Oleate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Cetyl Alcohol, Aluminum Starch Octenyl Succinate, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Xylitol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Cocos Nucifera Oil, Caprylyl Glycol, Parfum, Decyl Glucoside, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Glyceryl Oleate, Silica, Hydrolyzed Elastin, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, BHT, Hexylene Glycol, BHA, Xanthan Gum, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Butylphenyl Methylpropional, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Decylene Glycol, Coumarin, Arginine, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Glyceryl Caprylate, Sodium Chondroitin Sulfate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Soluble Collagen, Acetyl Hexapeptide-30, Phenylpropanol, Palmitoyl Hexapeptide-52, Ascorbyl Palmitate, Palmitoyl Tripeptide-38, Glycolic Acid, Polyvinyl Alcohol, Palmitoyl Heptapeptide-18, Acetyl Hexapeptide-37, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, Citral, Sodium Chloride, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Lactic Acid.