Fillerina 12HA SPECIFIC ZONES NECK & CLEAVAGE Grade 5 geelihoito kaulalle ja dekolteelle

Tarjous
109,86 €
65,92 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 65,92 €
Säästät 43,94 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) 2187870

FILLERINA 12HA Specific Zones kaulalle ja dekolteelle

Fillerina® 12HA Specific Zones Neck & Cleavage on uusi dermokosmeettinen geelihoto kaulalle ja dekolteelle, joka tarvitsee eritystä huomiota. Geeli on helppo levittää erityisellä roll-on- applikaattorilla tietyille alueille.

Fillerina® 12HA Specific Zones Neck & Cleavage -geelihoito sisältää 12 hyaluronihappoa, 3 kollageenia ja 2 elastiinia, joilla on tasoittava ja kiinteyttävä vaikutus kaulan ja dekolteen ohuelle iholle.

Fillerina HA12 on dermo-kosmeettinen tuote, joka on suunniteltu erityisesti kaulan ja dekolteen alueelle. Tuote sisältää korkean pitoisuuden hyaluronihappoa (HA) ja tarjoaa seuraavia ominaisuuksia:

  1. Kosteuttava ja ravitseva: Fillerina HA12 kaula- ja dekolteetuote auttaa kosteuttamaan ja ravitsemaan näitä herkkiä ihoalueita. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja auttaa palauttamaan niiden kosteustasapainon. Tämä voi parantaa ihon pehmeyttä ja joustavuutta sekä ehkäistä kuivuudesta johtuvia ongelmia.

  2. Kiinteyttävä vaikutus: Hyaluronihappo voi auttaa kiinteyttämään ja silottamaan kaulan ja dekolteen alueen ihoa. Tuote voi auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä sekä parantamaan ihon elastisuutta ja joustavuutta.

  3. Anti-aging-vaikutus: Fillerina HA12 tuote voi auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä kaulan ja dekolteen alueella. Hyaluronihappo voi edistää ihon täyteläisyyttä, parantaa sen rakennetta ja tasoittaa pieniä juonteita ja ryppyjä.

On tärkeää noudattaa tuotteen käyttöohjeita ja suosituksia. Jos sinulla on erityisiä iho-ongelmia tai tarvitset lisätietoja tuotteen soveltuvuudesta sinulle, suosittelen ottamaan yhteyttä ihotautilääkäriin tai kosmetologiin, jotka voivat tarjota sinulle yksityiskohtaisempaa ja henkilökohtaista neuvontaa.

Kuinka käyttää Fillerina® 12HA Specific Zones Neck & Cleavage -tuotetta

• Applikaattoria painetaan kevyellä paineella ihoa vasten, johon haluat levittää geeliä. Näin

saadaan pieni määrä geeliä, joka levitetään kaulalle ja dekolteelle kevyin vedoin.

• Odota 2 minuuttia, jotta vaikuttavat aineet imeytyvät ihon läpi.

• Taputtele kevyesti ylimääräinen tuote ihoon, jotta loppu geelistä imeytyy.

• Toista käyttö kahdesti päivässä puhdistetulle iholle.

Applikaattori sisältää geeliä vähintään 1 kuukauden ajan ja sitä voidaan käyttää tarpeen mukaan.

On tärkeää, että geeli levitetään puhtaalle iholle.

Fillerina® 12HA Specific Zones Neck & Cleavage saatavilla kahdessa eri asteessa, aste 4 ja 5.

Fillerina 12HA Specific Zones kaulalle ja dekolteelle, Grade 4

Jos kaulallasi ja dekolteellasi on näkyvää volyymi- ja kosteushäviötä, epätasainen rakenne sekä syvät juonteet.

Fillerina 12HA Specific Zones kaulalle ja dekolteelle, Grade 5

Jos kaulallasi ja dekolteellasi on erittäin voimakas volyymi- ja kosteushäviö, juonteinen rakenne ja erittäin syvät juonteet.

Ainesosat:

Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic Acid, Lactobacillus Ferment, Hydrolyzed Elastin, Bacillus Ferment, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Soluble Collagen, Tropolone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Palmitoyl Tripeptide-38, Acetyl Hexapeptide-37, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Chondroitin Sulfate, 3-Aminopropane Sulfonic Acid, Hydroxyethylcellulose, Dehydroacetic Acid, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Calcium Hydroxymethionine, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA

Katso kaikki Fillerina tuotteet.