LV Oat

Uusi LV Oat -tuotesarja ihosi hyvinvointiin yhdistää kemian pisaraan luonnon omaa supervoimaa, kauraa. Kaikki LV Oat -tuotteiden kaura on kotimaista ja peräisin elintarviketeollisuuden sivuvirrasta. Tuotteet ovat vegaanisia ja vastuullisesti tuotettuja eikä niitä ole testattu eläimillä.

Saatavilla vain apteekeista.

Uudet kierrätettävät pakkaukset ovat tuoteturvalliset ja kierrätysmuovista valmistetut! Kiertotaloutta siis, alusta loppuun.


LV Oat -tuotteiden neljä ominaisuutta on kehitetty tukemaan kasvojesi ihosi hyvinvointia.


Kotimainen kauraöljy

Kun iho voi hyvin, sen pinta toimii eräänlaisena muurina, joka suojaa ihon alempia kerroksia erilaisilta ulkoisilta ärsytystekijöiltä ja ehkäisee kosteuden haihtumista ihosta. Muuri koostuu kuolleista ihosoluista ja rasva-aineista, joista tärkeimpiä ovat seramidit. Seramidien tuotanto kuitenkin vähenee iän myötä.

Fazer Aurora oil TM -kauraöljy sisältää runsaasti ihon hyvinvoinnille välttämättömiä rasvahappoja ja antioksidantteja, kuten E-vitamiinia. Se hoitaa ja rauhoittaa herkkää, ikääntynyttä ja vaurioitunutta ihoa ehkäisemällä kosteuden haihtumista ja vahvistamalla ihon vastustuskykyä.

 • Kosteuttaa, pehmittää ja rauhoittaa ihoa
 • Vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja parantaa siten ihon vastustuskykyä
 • Auttaa ihoa korjaamaan UV-säteiden ja ilman epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita ihossa
 • Imeytyy nopeasti ihoon, eikä jätä iholle rasvaista tunnetta
 • Ei tuki huokosia


Ihon toiminnalle optimaalinen pH-arvo

Useat kliiniset tutkimukset osoittavat, että hyvinvoivan ihon perusta ihotyypistä riippumatta on kevyesti hapan pH, 4.5–5.5. Ihanteellinen pH-arvo varmistaa ihon luonnollisen suojamuurin toiminnan – silloin se suojaa ihoa bakteereilta, ilmansaasteilta ja myrkyllisiltä pienhiukkasilta, mutta sitoo allensa kosteutta ja lipidejä.

Epätasapaino pH-arvossa saattaa ilmetä kuivina läikkinä ihossa, tukkeutuneina huokosina, ihottumana, ihon punoituksena tai rasvaisuutena.

 • Saa ihon näyttämään terveeltä, raikkaalta ja nuorekkaalta
 • Tukee ihosolujen uusiutumista
 • Sitoo ihoon kosteutta
 • Ylläpitää ihon kiinteyttä
 • Ehkäisee haitallisten mikrobien ihoa vaurioittavia vaikutuksia
 • Tehostaa ihonhoitotuotteiden vaikuttavien aineiden toimintaa


Prebiootit

LV Oat -tuotteet sisältävät prebiootteja, jotka ovat ravintoa probiooteille eli hyville bakteereille. Probiootit pitävät kehomme tasapainossa niin sisä- kuin ulkopuoleltakin.

Ihon pintaa asuttavat lukuisat pieneliöt eli mikrobit – bakteerit, virukset ja sienet, joita kutsutaan ihon normaalikasvustoksi. Mikrobien ja niiden sisältämien geenien kokonaisuutta kutsutaan mikrobiomiksi, jonka voidaankin ajatella olevan ihmisen ulkoinen perintöaines: sen tehtävä on kytkeä ympäristön vaikutukset elimistön puolustusjärjestelmään.

Jokainen iho tarvitsee tasapainoisen mikrobiomin. Erityisen tärkeä se on kuitenkin ihoille, joiden luonnollinen suojamuuri on heikentynyt, akneen taipuvaisille ihoille ja herkälle iholle. Jos iho ei tunnu yhtä raikkaalta ja terveeltä kuin ennen, saattaa syynä olla epätasapaino mikrobiomissa.

Käyttämämme prebiootit on tuotettu entsymaattisesti sokereista.

Tasapainoinen mikrobiomi

 • pitää ihon pinnan eli sen ensimmäisen puolustusmekanismin vahvana, tasapainoisena ja nuorekkaan näköisenä
 • vähentää tekijöitä, jotka aiheuttavat ihon punoitusta ja kuivumista ja ihon suojamuurin heikkenemistä
 • ehkäisee ikääntymisen merkkien muodostumista
 • ja ylläpitää ihon pinnan tasapainoista, tervettä mikrobiomia

Ei väriaineita eikä keinotekoisia tai luonnollisia hajusteita

Laajat tutkimukset osoittavat tuoksujen, joko luonnollisten tai synteettisten, olevan yksi yleisimmistä ihoa herkistävistä tai muita negatiivisia reaktioita aiheuttavista tekijöistä. Tämä ei päde vain herkkään tai herkästi punoittavaan ihoon, vaan kaikkiin ihotyyppeihin.

Hajusteettomaan tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita (INCI: Fragrance) tai niihin on valittu raaka-aineita, jotka ovat ominaishajusteettomia. Tuote saattaa kuitenkin tuoksua johtuen sen sisältämän raaka-aineen ominaistuoksusta. American Academy of Dermatologyn (AAD, Amerikan ihotautilääkäreiden yhdistys) mukaan tuoksut ovatkin yksi eniten ihoreaktioita aiheuttavia tekijöitä ja johtavat peräti 5,7 miljoonaan lääkärikäyntiin vuodessa.

Useimmat tuoksuaineet luovuttavat tuoksua haihduttamalla. Vaikka kyseessä on luonnollinen reaktio, se aiheuttaa miltei aina ihossa herkistymistä. Iho osaa peittää hyvin itseensä kohdistuvat ärsytykset, eikä tuoksureaktion aiheuttamat vauriot ole aina havaittavissa ihon pinnassa, mikä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö niitä syntyisi päivittäin. Lyhyellä aikavälillä vauriot ovat vähäisiä, mutta pitkällä suurempia, kuten esimerkiksi auringonvalon aiheuttamat vahingot.

Suomen Allergia-, iho- ja astmaliiton teettämän tutkimuksen mukaan 20–40 % suomalaisista kokee elämänsä aikana tuoksuyliherkkyyttä. Oireita aiheuttavat useimmiten mm. haju- ja partavedet, hiuslakat, voimakkaasti tuoksuvat kukat ja home. Julkinen liikenne, ravintolat, baarit ja teatterit nimettiin paikoiksi, joissa vähintään joka kymmenes tuoksuherkkä saa lähes aina oireita. Tavallisimmat tuoksujen aiheuttamat oireet olivat nuha, päänsärky ja silmäoireet.


LV Oat balancing hand cream (1 × 100ml)

LV Oat balancing hand cream käsivoide 100 ml Pehmeä ja kosteuttava käsivoide. Kauraöljy, hyaluronihappo ja karitevoi kosteuttavat ihoa. Prebiootti tasapainottaa ...

Katso tuotteen tiedot
7,50 €
LV Oat caring body wash (1 × 250ml)

LV Oat caring body wash hoitava pesuneste 250 ml Hellävarainen ja hoitava pesuneste kuivalle ja herkälle iholle. Kauraöljy, hyaluronihappo ja ...

Katso tuotteen tiedot
8,90 €
LV Oat gentle cleansing milk (1 × 250ml)

LV Oat gentle cleansing milk puhdistusmaito 250 ml Hellävarainen ja tehokas puhdistus-ja meikinpoistoaine kuivalle ja herkälle iholle. Prebiootti auttaa ihoa ...

Katso tuotteen tiedot
10,90 €
LV Oat moisturising serum water (1 × 150ml)

LV Oat moisturising serum water seerumivesi 150 ml Tehokosteuttava seerumivesi. Kauraöljy ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Prebiootti ja E-vitamiini suojaa ihoa. ...

Katso tuotteen tiedot
15,90 €
LV Oat regenerating night cream (1 × 50ml)

LV Oat regenerating night cream yövoide 50 ml Täyteläinen ja pehmeä yövoide. Kauraöljy ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Tehokas antioksidantti, joka ...

Katso tuotteen tiedot
12,90 €
LV Oat rich body cream (1 × 200ml)

LV Oat rich body cream vartalovoide 200 ml Pehmeän täyteläinen, erittäin kosteuttava ja hoitava vartalonvoide. Kauraöljy, hyaluronihappo ja glyseroli kosteuttaa ...

Katso tuotteen tiedot
10,60 €
LV Oat soft day cream spf 20 (1 × 50ml)

LV Oat soft day cream spf 20 päivävoide 50 ml Erittäin pehmeä päivävoide. Kauraöljy ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoa. Aurinkosuojakerroin SPF ...

Katso tuotteen tiedot
11,50 €