Resource 2.0 täydennysravintojuoma aprikoosi

10,66 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 4x200 ml
Tuotenumero (Muu) 8000051

RESOURCE® 2.0

Proteiinipitoinen runsasenerginen täydennysravintojuoma

Resource® 2.0 on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, runsasenerginen ravintojuoma, jossa on 400 kcal ja 18 g proteiinia per pullo (200 ml). Kolme hyvää makuvaihtoehtoa.

Resource® 2.0 on tarkoitettu vajaaravittujen tai vajaaravitsemusriskissä olevien potilaiden ruokavaliohoitoon. Hyvä valinta vajaaravituille potilaille, joiden on vaikea syödä ja juoda suuria määriä esim. syövän, keuhkoahtaumataudin, ikääntymiseen liittyvien ravitsemusongelmien tai sydämen vajaatoiminnan vuoksi. Ravintojuomaa voidaan myös käyttää nesterajoituksen yhteydessä. Resource® 2.0 sopii hyvin välipalaksi ja sen voi jakaa pieniin annoksiin päivän mittaan nautittavaksi. Tuote on gluteeniton ja vähälaktoosinen.

Käyttö:

Resource® 2.0 on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan. Voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä. Sopii vain yli 3-vuotiaille. Suun kautta annettavaksi tai letku ruokintaan. Älä lisää ruokaa tai lääkkeitä, jos tuotetta käytetään letkuravintona. Ravistettava ennen käyttöä. Tarjotaan mielellään kylmänä. Voidaan pakastaa jäätelöksi.

Annostelu:

Aikuisille 1–3 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Säilytys:

Avaamattomana säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilytettävä suljettuna jääkaapissa ja käytettävä vuorokauden kuluessa. Pakkauksesta ulos kaadettu tuote tulee peittää huolella ja käyttää 6 tunnin sisällä. UHT-käsitelty. Pakattu suojakaasuun.Pullossa käytännöllinen uudelleensuljettava korkki.

Ravintosisältö / 200 ml tetra

  • Energiaa 400 kcal, proteiinia 18 g, rasvaa 17,4 g, hiilihydraatteja 42,8 g

Ainesosat:

Vesi, glukoosisiirappi, maitoproteiini, rapsiöljy, sakkaroosi, kivennäisaineet (natriumsitraatti, kaliumsitraatti, kaliumkloridi, magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi, rautasulfaatti, natriumkloridi, sinkkisulfaatti, kalsiumsitraatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kaliumjodidi, natriumselenaatti, kromikloridi, natriummolybdaatti), emulgointiaineet, (E472e, E471), aromi, stabilointiaine (E418), vitamiinit, (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, B1, B2, A, D, K,foolihappo, biotiini), värit.*

Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.

* Väri: Aprikoosi: beetakaroteeni ja E120, Mansikka: E120

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä.