Resource Protein täydennysravintojuoma aprikoosi

10,25 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 4x200 ml
Tuotenumero (Muu) 8000063

Resource® Protein

Runsasproteiininen täydennysravintojuoma, monta hyvää makuvaihtoehtoa

Resource® Protein on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, runsasproteiininen ravintojuoma, jonka rasvapitoisuus on suhteellisen pieni. Yhdessä pullossa (200 ml) on 250 kcal ja 18,8 g proteiinia. Kuusi hyvää makua!

Resource® Protein on tarkoitettu ruokavaliohoitoon vajaaravituille tai vajaaravitsemusriskissä oleville potilaille, joilla on kohonnut proteiinintarve, esim. leikkauksen, lonkkamurtuman, haavanhoidon tai sarkopeenisen lihavuuden vuoksi. Tuote on gluteeniton ja vähälaktoosinen.

Käyttö:

Resource® Protein on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä, huomioi korkea proteiinipitoisuus. Ei suonensisäiseen käyttöön. Sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

Ravistettava ennen käyttöä. Tarjotaan mieluiten kylmänä. Suklaan ja kahvin makuiset juomat voidaan tarjota myös vähän lämmitettyinä. Jos Resource® Protein - juoma lämmitetään mikroaaltouunissa, se tulee ensin kaataa toiseen astiaan.

Annostelu:

1–3 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Säilytys:

Avaamattomana säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilytettävä suljettuna jääkaapissa ja käytettävä vuorokauden kuluessa. Pakkauksesta ulos kaadettu tuote tulee peittää huolella ja käyttää 6 tunnin sisällä säilytettäessä huoneenlämmössä. UHT-käsitelty. Pakattu suojakaasuun.

Ainesosat:

Vesi, glukoosisiirappi, maitoproteiinit, sakkaroosi, kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (E471), kivennäisaineet (kaliumkloridi, kaliumsitraatti, natriumsitraatti, magnesiumoksidi, magnesiumsitraatti, rautasulfaatti, sinkkisulfaatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumselenaatti), aromit, tärkkelys*, vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, tiamiini, riboflaviini, A, foolihappo, K, biotiini, D), stabilointiaine (E407), väri**, happamuudensäätöaine (E330, E525).

Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa.

* Kaikissa muissa makuvaihtoehdoissa paitsi Suklaassa

** Väri:

Aprikoosi: E120 ja E160

Mansikka: E120

Metsämarja: E120

Kahvi: E150c

Suklaa: vähärasvainen kaakaojauhe (1,4%)

Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä

Halal-sertifioitu