Resource 2.0 + FIBRE Täydennysravintojuoma metsämarja

11,89 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 4x200 ml
Tuotenumero (Muu) 8000062

RESOURCE® 2.0+fibre

Runsasenerginen ravintojuoma, jossa on proteiinia ja kuituja

Resource® 2.0+fibre on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, runsasenerginen täydennysravintojuoma, jossa on 400 kcal ja 18 g proteiinia per pullo (200 ml). Ravintojuoma sisältää sekoituksen liukoisia kuituja (50 % frukto-oligosakkarideja ja 50 % galaktooligosakkarideja). 7 hyvää makuvaihtoehtoa!

Resource® 2.0+fibre on tarkoitettu vajaaravittujen tai vajaaravitsemusriskissä olevien potilaiden ruokavaliohoitoon. Hyvä valinta vajaaravituille potilaille, joiden on vaikea syödä ja juoda suuria määriä esim. syövän, keuhkoahtaumataudin, ikääntymiseen liittyvien ravitsemusongelmien tai sydämen vajaatoiminnan vuoksi. Ravintojuomaa voidaan myös käyttää nesterajoituksen yhteydessä. Resource® 2.0+fibre sopii hyvin välipalaksi ja sen voi jakaa pieniin annoksiin päivän mittaan nautittavaksi. Tuote on gluteeniton, vähälaktoosinen.

Käyttö:

Resource® 2.0+fibre on kliininen ravintovalmiste. Käytetään lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan. Voidaan käyttää ainoana ravinnonlähteenä. Suun kautta annettavaksi tai letkuruokintaan. Älä lisää ruokaa tai lääkkeitä jos tuotetta käytetään letkuravintona. Sopii vain yli 3-vuotiaille.

Ravistettava ennen käyttöä. Tarjotaan mielellään kylmänä. Voidaan pakastaa jäätelöksi.

Resource® 2.0+fibre Neutraali on niin miedon makuinen, että sitä voi käyttää ruoanvalmistuksessa.

Annostelu:

Aikuisille 1–3 pulloa päivässä ravinnon lisänä, tai ainoana ravinnonlähteenä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaisesti.

Säilytys:

Avaamattomana säilytetään kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilytetään suljettuna jääkaapissa ja käytetään vuorokauden kuluessa. Pakkauksesta ulos kaadettu tuote tulee peittää huolella ja käyttää 6 tunnin sisällä. UHT-käsitelty. Pakattu suojakaasuun

Ainesosat:

Vesi, glukoosisiirappi, maitoproteiini, kasviöljy (rapsi), kuitu [galakto-oligosakkaridit (sisältää maitoa), frukto-oligosakkaridit], sakkaroosi*, kivennäisaineet (natriumsitraatti, kaliumsitraatti, kaliumkloridi, magnesiumoksidi, magnesiumsitraatti, rautasulfaatti, natriumkloridi, sinkkisulfaatti, kalsiumsitraatti, mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, natriumfluoridi, kromikloridi, natriummolybdaatti, kaliumjodidi, natriumselenaatti), emulgointiaineet (E472e, E471), vitamiinit (C, E, niasiini, pantoteenihappo, B6, tiamiini, riboflaviini, A, foolihappo, K, biotiini, D), happamuudensäätöaineet (E330, E525), stabilointiaine (E418), aromi, värit**

Ainesosaluettelon järjestys vaihtelee eri makuvaihtoehdoissa

*Neutraali maku ei sisällä sakkaroosia, mutta makeutusainetta (asesulfaami K)

** Väri:

Aprikoosi: E120 ja beetakaroteeni

Mansikka: E120

Metsämarja: E120

Kahvi: E150C

Huom! Tarkista aina pakkauksen tiedot ennen käyttöä

Halal-sertifioitu