Medik8 DAILY RADIANCE VITAMIN C Kosteusvoide

80,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50 ml
Tuotenumero (Muu) PO8892

Medik8 Daily Radiance Vitamin C kosteusvoide - Antioksidanttinen C-vitamiinivoide SPF 30

Medik8 Daily Radiance Vitamin C on monipuolinen kosteusvoide, joka mukailee täydellisesti Medik8:n CSA- ydinfilosofiaa. Voiteessa yhdistyvät voimakas antioksidanttisuoja, laajakirjoinen SPF 30 ja erittäin stabiili C-vitamiini, jotka palauttavat ihon terveen hehkun ja kosteuttavat ihoa, tehden siitä tasaisemman ja nuorekkaamman näköisen. Kevyt, sitruksen tuoksuinen voide herättää aistisi uuteen päivään ja soveltuu päivittäiseksi aurinkosuojatuotteeksi, jättämättä iholle tahmeaa tuntua.

Medik8 Daily radiance Vitamin C ominaisuuksia

Medik8 Daily Radiance Vitamin C on kosteusvoide, joka sisältää C-vitamiinia. Vaikka tarkat ominaisuudet ja koostumus voivat vaihdella, tässä on joitakin yleisiä piirteitä ja hyötyjä, joita Medik8 Daily Radiance Vitamin C -kosteusvoide tai vastaavat tuotteet voivat tarjota:

  1. Kosteuttava ja ravitseva: Kosteusvoiteet on suunniteltu tarjoamaan kosteutta iholle ja estämään sen kuivumista. Medik8 Daily Radiance Vitamin C -kosteusvoide voi sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa tai glyseriiniä, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja pehmeyttä.

  2. C-vitamiinin antioksidanttinen suoja: C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka auttaa suojamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Tämä auttaa ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä ja vahvistamaan ihon suojakerrosta.

  3. Ihon kirkastaminen: C-vitamiini voi auttaa kirkastamaan ihon sävyä ja vähentämään pigmenttimuutoksia, kuten ikäpisteitä tai pigmenttiläiskiä. Medik8 Daily Radiance Vitamin C -kosteusvoide voi auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja antamaan sille terveen, heleän ilmeen.

  4. Suoja auringon UV-säteiltä: Jotkut C-vitamiinipitoiset kosteusvoiteet sisältävät myös auringonsuojakerroksen (SPF), joka auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UV-säteiltä. Tämä auttaa estämään auringon aiheuttamia vaurioita ja edistää terveellistä ihonhoitoa.

  5. Tasapainoittava ja rauhoittava: Medik8 Daily Radiance Vitamin C -kosteusvoiteessa voi olla myös tasapainottavia ja rauhoittavia ainesosia, jotka auttavat vähentämään ihon punoitusta, rauhoittamaan herkkää ihoa ja ehkäisemään tulehdusta.

On kuitenkin tärkeää huomata, että tarkat ominaisuudet ja koostumus voivat vaihdella Medik8 Daily Radiance Vitamin C -kosteusvoiteen kohdalla. Parhaan tiedon saamiseksi suosittelen tarkistamaan tuotepakkauksen tai valmistajan virallisen verkkosivuston tiedot.

Medik8 Daily Radiance Vitamin C käyttö:

  1. puhdistuksen ja mahdollisten seerumien jälkeen aamuisin, levitä Medik8 Daily Radiance Vitamin C kasvojen iholle
  2. kaulan iholle 
  3. dekolteen iholle
  4. hiero kevyin ylöspäin suuntautuvin liikkein, kunnes voide on imeytynyt.

Medik8 Daily Radiance Vitamin C koostumus:

Aqua (Water), Tetrahexyldecyl Ascorbate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Dimethicone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Dehydroacetic Acid, Sodium Hyaluronate, Coco-Glucoside, Cetearyl Glucoside, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Benzoic Acid, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Phenoxyethanol, Limonene, Geraniol, Linalool.

Katso myös muut Medik8 päivävoitteet.