Medik8 ADVANCED DAY EYE PROTECT Silmänympärysvoide

Tarjous
54,00 €
40,50 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 40,50 €
Säästät 13,50 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 15 ml
Tuotenumero (Muu) P08778

MEDIK8 Advanced Day Eye Protect -  Anti-ageing silmänympärysvoide SPF 30 | 5* UVA

Medki8 anti-aging silmänhympärysvoide suojaa herkkää silmänympärysihoa tällä ravitsevalla silmänympärysvoiteella. Voide estää ympäristön aiheuttamia ikääntymisen merkkejä samalla kosteuttaen, madaltaen turvotusta ja häivyttäen tummuutta silmänympärysiholta. Tuloksena pehmeämpi, sileämpi ja nuorekkaampi silmänympärysiho. Tuoksuton ja hellävarainen voide imeytyy iholle nopeasti, raviten ja suojaten herkkää silmänympärysihoa koko päivän ajan.

Medik8 Advaned Day Eye Protect ominaisuudet

Medik8 Advanced Day Eye on silmänympärysvoide, joka on suunniteltu suojaamaan, kosteuttamaan ja hoitamaan herkkää silmänympärysihoa päivittäin. Vaikka en pääse tarkkaan tietoon Medik8-tuotteiden ainesosista tai koostumuksesta, tässä on yleisiä ominaisuuksia, joita saatetaan odottaa Medik8 Advanced Day Eye Protect -silmävoiteelta:

  1. Suoja: Voide voi sisältää ainesosia, kuten antioksidantteja ja aurinkosuojaa, jotka auttavat suojaamaan herkkää silmänympärysihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta ja ympäristön vaurioilta, kuten vapailta radikaaleilta.

  2. Kosteuttaminen: Voiteen tarkoituksena on tarjota tehokasta kosteutusta silmänympärysiholle. Se voi sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, glyseriiniä tai luonnollisia öljyjä, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

  3. Hoito: Medik8 Advanced Day Eye voi sisältää ainesosia, jotka tarjoavat hoitavia etuja silmänympärysiholle. Esimerkiksi peptidit, vitamiinit tai retinoli voivat auttaa vahvistamaan ihoa, vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä sekä parantamaan ihon rakennetta ja elastisuutta.

On kuitenkin tärkeää huomata, että tarkemmat ominaisuudet ja ainesosaluettelot vaihtelevat tuotteesta toiseen, joten suosittelen tarkistamaan tietyn Medik8 Advanced Day Eye Protect -silmävoiteen pakkauksesta tai virallisilta Medik8-tuotetiedoilta, jotta saat ajantasaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista.


Medik8 Advanced Day Eye Protect silmänympärysvoiteen käyttö:

Puhdistuksen jälkeen aamuisin, levitäMedik8  Advanced Day Eye Protectia silmänympärysalueelle välttäen silmäluomia.

Medik8 Advanced Day Eye Protect voiteen koostumus:

Aqua (Water), Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Dibutyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Potassium Cetyl Phosphate, Ethylhexyl Triazone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Cetearyl Alcohol, Caffeine, Sodium Polyacrylate, Glucosyl Hesperidin, Carnosine, Butylene Glycol, Moringa Oleifera Seed Extract, Benzoic Acid, Polysilicone-11, Ectoin, Xanthan Gum,Sodium Hyaluronate,Tetrahexyldecyl Ascorbate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Silica, Disodium Phosphate, Dehydroacetic Acid, Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Laureth-12

Seerumit tehostavat voiteen tehoa. Medik8 seerumit kuljettavat voiteiden tehoaineet ihon rakenteisiin.