Medik8 ADVANCED NIGHT RESTORE Yövoide

70,00 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50 ml
Tuotenumero (Muu) P08790

Medik8 ADVANCED NIGHT STORE yövoide

Erittäin kosteuttava ja nopeasti imeytyvä Medik8 Advanced Night Store yövoide on täynnä ihoa korjaavia ja suojaavia antioksidantteja. Voiteen huumaava ja rentouttava tuoksu saadaan laventelista, appelsiiniöljystä ja nerolista. Ihosta tulee kimmoisa, tasainen ja nuorekas.

Medik8 Advanved Night Store ominaisuudet

Medik Advanced Night Store -yövoide on ihonhoitotuote, joka on suunniteltu käytettäväksi yöllä. Vaikka täsmällisiä tietoja Medik-tuotteiden ominaisuuksista ei ole saatavilla tietokannassani, yleisesti ottaen yövoiteet tarjoavat useita hyödyllisiä ominaisuuksia ihonhoitoon.

Tässä on muutamia ominaisuuksia, joita Medik Advanced Night Store -yövoide tai vastaavat tuotteet voisivat tarjota:

  1. Ravitseva ja kosteuttava: Medik8 Advanced Night store yövoiteet on yleensä suunniteltu ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa intensiivisesti. Ne voivat sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa tai glyseriiniä, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

  2. Uudistava: Yövoiteet voivat sisältää ainesosia, kuten retinolia tai peptidejä, jotka auttavat tukemaan ihon uudistumista ja solujen uusiutumista. Tämä voi auttaa parantamaan ihon rakennetta ja vähentämään ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita ja ryppyjä.

  3. Rauhoittava: Joissakin yövoiteissa voi olla rauhoittavia ainesosia, kuten kamomillaa tai aloe veraa, jotka voivat auttaa rauhoittamaan ärtynyttä tai herkkää ihoa. Ne voivat lievittää punoitusta ja tulehdusta sekä edistää ihon tasapainoa.

  4. Antioksidanttinen suojakerros: Yövoiteet voivat sisältää antioksidantteja, kuten C-vitamiinia tai E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Antioksidantit voivat auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja edistämään terveellistä ihon ulkonäköä.

  5. Elvyttävä: Yövoiteet voivat tarjota elvyttäviä ominaisuuksia, jotka auttavat palauttamaan ihon hehkun ja energian. Ne voivat sisältää ainesosia, kuten kasviuutteita tai vitamiineja, jotka auttavat virkistämään ja kirkastamaan ihoa.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Medik Advanced Night Store -yövoiteen tarkat ominaisuudet ja koostumus voivat vaihdella tuotteesta riippuen. Parhaan tiedon saamiseksi suosittelen tarkistamaan tuotepakkauksen tai valmistajan virallisen verkkosivuston tiedot.

Medik8 Advanced Night Store yövoiteen käyttö:

Puhdistuksen jälkeen iltaisin, levitä pieni määrä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, välttäen silmänympärysaluetta. Hiero voide iholle kevein, ylöspäin suuntautuvin liikkein, kunnes se on täysin imeytynyt.

Medik8 Advanced Night Store yövoiteen ainesosat:

Aqua (Water), Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycerin, Phytosterols, Stearic Acid, Propylene Glycol, C12-16 Alcohols, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Ceramide NP, Ceramide 3, Palmitic Acid, Linoleic Acid, Ceramide EOP, Ceramide EOS, Ceramide NS, Ceramide AP, Cholesterol, Hylocereus Undatus (Dragon Fruit) Fruit Extract, Acetyl Glucosamine, Amelanchier Alnifolia (Saskatoon Berry) Fruit Extract, Ferric Hexapeptide-35, Hydrogenated Lecithin, Citrus Aurantium Amara (Neroli) Flower Oil, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Olivate, Caprooyl Phytosphingosine, Caprooyl Sphingosine, Phytosphingosine, Sorbitan Olivate, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Sorbitol, Tremella Fuciformis (Snow Mushroom) Extract, Dehydroacetic Acid, Behenyl Alcohol, Tocopherol, Vetiveria Zizanoides (Vetiver) Root Oil, Behenic Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Phenoxyethanol, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Herb Oil, Carbomer, Ceteareth-25, Cetyl Alcohol, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Sodium Lauroyl Lactylate, Citric Acid, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Limonene, Linalool

Tutustu myös muihin Medik8 yövoiteisiin.