Medik8 HYDR8 B5 Syväkosteuttava seerumi

Tarjous
59,00 €
44,25 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 44,25 €
Säästät 14,75 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) P08909

Medik8 HYDR8 Syväkosteuttava seerumi

Syväkosteuttava, kristallin kirkas seerumi imeytyy nopeasti ihoon täyttäen ihon kosteudella.Öljytön ja tuoksuton Hydr8 B5 ei ärsytä ihoa eikä tuki huokosia. Soveltuu käytettäväksi päivittäin kaikilla ihotyypeillä.

Medik8 HYDR8 Syväkosteuttavan seerumin ominaisuudet

Medik8 Hydra8 B5 on syväkosteuttava seerumi, joka on suunniteltu tarjoamaan intensiivistä kosteutusta ja hoitoa iholle. Tässä on yleisiä ominaisuuksia, joita voi odottaa Medik8 Hydra8 B5 -seerumilta:

  1. Intensiivinen kosteutus: Medik8 Hydra8 B5-seerumi sisältää tehokkaita kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja auttaa ylläpitämään optimaalista kosteustasapainoa. Se auttaa myös parantamaan ihon kosteudenpidätyskykyä, jolloin iho näyttää pehmeämmältä, täyteläisemmältä ja hyvin kosteutetulta.

  2. Ihon uudistuminen: Seerumi voi sisältää myös vitamiini B5:ttä (pantoteenihappo), joka edistää ihon uudistumista ja auttaa tukemaan ihon terveyttä. Vitamiini B5 voi auttaa parantamaan ihon tekstuuria, vähentämään kuivuuden aiheuttamia karheita kohtia ja tasoittamaan ihon sävyä.

  3. Rauhoittava vaikutus: Medik8 Hydra8 B5-seerumissa voi olla rauhoittavia ainesosia, kuten allantoiinia tai rohtosammakonputkea, jotka auttavat rauhoittamaan ja tasapainottamaan ihoa. Nämä ainesosat voivat auttaa vähentämään tulehdusta, ärsytystä ja punoitusta.

  4. Antioksidanttinen suojakerroin: Seerumissa voi olla myös antioksidantteja, kuten C-vitamiinia tai E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta ja ympäristön haittatekijöiltä. Ne voivat auttaa estämään ennenaikaista ikääntymistä ja parantamaan ihon yleistä terveyttä.

On tärkeää huomata, että tarkemmat ominaisuudet ja ainesosaluettelot voivat vaihdella tuotteesta toiseen, joten suosittelen tarkistamaan Medik8 Hydra8 B5 -seerumin pakkauksesta tai virallisilta Medik8-tuotetiedoilta, jotta saat ajantasaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista.

Medik8 HYDR8 Syväkosteuttava seerumi - Käyttö:

Puhdistuksen jälkeen aamuin illoin, hiero 6 tippaa Hydr8 B5 seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna imeytyä ennen kosteusvoiteen levitystä.

Ainesosat:

Aqua (Water), Panthenol, Sodium Hyaluronate, Calcium Pantothenate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid

Katso kaikki Medik8 tuotteet verkkokaupastamme.