Medik8 C-TETRA CREAM Päivävoide

Tarjous
64,00 €
48,00 €
Tarjous voimassa 01.04.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 48,00 €
Säästät 16,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50 ml
Tuotenumero (Muu) P08879

Medik8 C-TETRA päivävoide -  antioksidanttinen C-vitamiinivoide

Medik C-Tetra-voide on täydellinen voide ihon ikääntymisen ehkäisemiseksi. Voide suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja palauttaa iholle terveen hehkun. Hyaluronihappo ja glyseriini jättävät ihon kosteutetuksi ja kimmoisaksi vahvistaen samalla ihon luonnollista suojaa. Koostumukseltaan kevyt, syväkosteuttava voide sisältää luonnollisia sitrusuutteita, jotka antavat voiteelle raikkaan ja virkistävän tuoksun.

C-vitamiinin vaikutus voiteissa

Antioksidanttiset C-vitamiinivoiteet ovat suosittuja ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät C-vitamiinia aktiivisena ainesosana. Nämä voiteet tarjoavat useita hyötyjä ihon terveydelle, mukaan lukien:

  1. Antioksidanttivaikutus: C-vitamiini toimii voimakkaana antioksidanttina, joka auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja ihossa. Vapaat radikaalit voivat aiheuttaa soluvaurioita ja edistää ennenaikaista ikääntymistä. Antioksidanttiset voiteet auttavat suojaamaan ihoa näiltä vaurioilta. Medik8 C-TETRA päivävoide sisältää C-vitamiinia.

  2. Kollageenisynteesin tukeminen: C-vitamiini on tärkeä tekijä kollageenin tuotannossa, joka on ihon tärkeä rakennusaine. Antioksidanttiset C-vitamiinivoiteet, kuten Medik8 C-TETRA, voivat auttaa edistämään kollageenisynteesiä ja parantamaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

  3. Ihon kirkastaminen: C-vitamiini voi auttaa vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja epätasaisuuksia ihossa. Antioksidanttiset voiteet, kuten Medik8 C-TETRA voivat auttaa parantamaan ihon sävyä ja vähentämään tummia alueita, kuten ikäpisteitä tai auringon aiheuttamia vaurioita.

  4. Ihon suojan vahvistaminen: C-vitamiini auttaa vahvistamaan ihon suojabarriääriä ja ehkäisemään kosteuden menetystä. Tämä auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja suojaamaan sitä ulkoisilta haittatekijöiltä.

Kun valitset antioksidanttista C-vitamiinivoidetta, varmista, että tuote sisältää vakaa C-vitamiinin muoto, kuten L-askorbiinihappo tai tetrahexyldecyl ascorbate. Lisäksi tarkista tuotteen käyttöohjeet ja suositeltu käyttötapa valmistajan ohjeiden mukaisesti.

On myös hyvä muistaa, että jokaisen ihon reaktio voi olla yksilöllinen. Jos sinulla on herkkä iho tai olet epävarma tuotteen sopivuudesta omalle ihollesi, suosittelen tekemään pienen testin pienelle ihoalueelle ennen tuotteen laajempaa käyttöä.

Medik8 C-TETRA päivävoiteen käyttö

Puhdistuksen jälkeen aamuisin, hiero pieni määrä voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Viimeistele aurinkosuojalla.

Medik8 C-TETRA päivävoiteen koostumus

Aqua (Water), Heptyl Undecylenate, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Cetearyl Olivate, Distarch Phosphate, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Isononanoate, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Sorbitan Olivate, Caprylyl Glycol, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Disodium EDTA, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Linalool, Sodium Polyacrylate, Citronellol, Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Limonene, Geraniol, Citral

Tutustu kaikkiin Medik8 C-TETRA tuotteisiin.