Medik8 EYELIFT PEPTIDES Silmänympärysgeeli

Tarjous
58,00 €
43,50 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 43,50 €
Säästät 14,50 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 15 ml
Tuotenumero (Muu) P08897

Medik8 Eyelift Peptides

Ikääntymistä hidastava kiinteyttävä geeli silmänypärysiholle

Tehokkaat proteiinit ja peptidit kohottavat ja tasoittavat silmänympärysihoa silminnähden. Neutraalin värinen seerumi tarjoaa välittömän kiinteyttävän vaikutuksen ja imeytyy ihoon nopeasti. Soveltuu käytettäväksi meikin alle.

Medik8 Eyelift Pepties ominaisuuksia

Medik8 Eyelift Peptides on on suunniteltu erityisesti silmänympärysihon hoitoon. Se sisältää erilaisia aktiivisia ainesosia, kuten peptidit, antioksidantit ja kosteuttavat ainesosat, jotka tarjoavat seuraavia ominaisuuksia:

  1. Kiinteyttävä ja liftaava vaikutus: Medik8 Eyelift Peptides sisältää peptidiyhdistelmiä, jotka voivat auttaa kiinteyttämään ja kohottamaan silmänympärysihon aluetta. Nämä peptidit voivat stimuloida kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä voi parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä.

  2. Turvotuksen ja silmäpussejen vähentäminen: Seerumi sisältää ainesosia, kuten tetrapeptidit ja peptidikompleksit, jotka voivat auttaa vähentämään silmäpusseja ja turvotusta silmänympärysiholla. Nämä ainesosat voivat edistää nesteenpoistoa ja parantaa ihon mikroverenkiertoa.

  3. Silmänympärysihon kosteutus: Medik8 Eyelift Peptides sisältää myös kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa ja glyseriiniä, jotka auttavat kosteuttamaan ja ravitsemaan silmänympärysihoa. Tämä voi tehdä ihosta pehmeämmän, sileämmän ja hyvin kosteutetun.

  4. Antioksidanttinen suojakerros: Medik8 Eyelift Pepties sisältää antioksidantteja, kuten vitamiini C ja E, jotka voivat auttaa suojaamaan silmänympärysihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Tämä voi auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja ylläpitämään terveen näköistä ihoa.

On tärkeää huomata, että Medik8 Eyelift Peptides -seerumi on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön, ja sitä tulee käyttää ohjeiden mukaan. Jos sinulla on herkkä iho tai olet altis allergioille, suosittelemme tekemään ihotestin ennen tuotteen käyttöä. Lisäksi seerumin tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti, ja jatkuva säännöllinen käyttö voi olla tarpeen näkyvien tulosten saavuttamiseksi.

Ennen uusien ihonhoitotuotteiden käyttöä on aina suositeltavaa konsultoida ihotautilääkäriä tai kosmetiikka-asiantuntijaa.

Medik8 Eyelift Peptieds - Käyttö:

Puhdistuksen jälkeen aamuin illoin, levitä pieni määrä Eyeliftiä silmänympärysiholle silmäluomia välttäen.

Mediki8 Eyelift peptieds - koostumus:

Aqua (Water), Alcohol Denat., Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Xanthan Gum, Hydrolyzed Rice Protein, Tribehenin, Butylene Glycol, Hesperidin Methyl Chalcone, Ceramide 2, Glycine Soja (Soybean) Protein, Benzyl Alcohol, PEG-10 Phytosterol, Superoxide Dismutase, Steareth-20, Carbomer, Phenoxyethanol, Chlorhexidine Digluconate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sorbic Acid, Palmitoyl Tripeptide-1, Dehydroacetic Acid, Polysorbate 20, Palmitoyl Hexapeptide-12, Palmitoyl Tetrapeptide-3, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, N-Hydroxysuccinimide, Benzoic Acid, Sodium Dextran Sulfate, Dipeptide-2, Chrysin, Tocopherol

Katso kaikki Medik8 tuotteet verkkokaupassamme.