Medik8 C-TETRA Antioksidanttinen C-vitamiiniseerumi

54,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) PO8875

MEDIK8 C-TETRA Antioksidanttinen C-vitamiiniseerumi

C- ja E-vitamiinin antioksidanttisia vahvuuksia hyödyntävä, kosteuttava Medik8 C-TETRA seerumi kirkastaa ja parantaa ihon rakennetta, ehkäisten vapaiden radikaalien aiheuttamia ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä iholla. Hennon sitruksisen tuoksun ansiosta, tuote on täydellinen aamuiseen ihonhoitorutiiniisi. C-Tetra imeytyy nopeasti jättäen ihon kuulaaksi ja pehmeäksi.

Medik8 C-Tetra ominaisuudet

Medik8 C-Tetra on antioksidanttinen C-vitamiiniseerumi, joka on suunniteltu ihonhoitoon. Tässä on joitakin ominaisuuksia, joita Medik8 C-Tetra tai vastaavat C-vitamiiniseerumit voivat tarjota:

  1. Antioksidanttinen suoja: C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka auttaa neutraloimaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa. Se suojaa ihoa ympäristön haitallisilta tekijöiltä, kuten auringon UV-säteiltä ja ilmansaasteilta. Medik8 C-tetra sisältää C-vitamiinia.

  2. Kollageenin tuotannon tukeminen: C-vitamiini on tärkeä kollageenin synteesin kannalta. Kollageeni on proteiini, joka auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja rakennetta. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista, mikä voi auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita. Medik8 C-tetra tukee kollageenin tuotantoa.

  3. Ihon kirkastaminen: C-vitamiinilla on vaalentavia ominaisuuksia, joten se voi auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään pigmenttimuutoksia, kuten ikäpisteitä tai pigmenttiläiskiä. Seerumi voi auttaa ihoa näyttämään heleämmältä ja tasaisemmalta.

  4. Ihoa rauhoittava ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus: C-vitamiinilla on myös rauhoittavia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa vähentämään ihon punoitusta ja rauhoittamaan herkkää ihoa. Se voi myös auttaa ehkäisemään tulehdusta ja parantamaan ihon yleistä kuntoa.

  5. Anti-aging-ominaisuudet: C-vitamiiniseerumi voi auttaa hidastamaan ihon ikääntymisprosessia. Sen antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat ennenaikaista vanhenemista. C-vitamiini auttaa myös tasoittamaan ihon tekstuuria ja antaa iholle nuorekkaan ilmeen.

On tärkeää huomata, että Medik8 C-Tetra -seerumin tarkat ominaisuudet ja koostumus voivat vaihdella. Parhaan tiedon saamiseksi suosittelen tarkistamaan tuotepakkauksen tai valmistajan virallisen verkkosivuston tiedot.

Medik8 C-TETRA käyttöohje:

  1. puhdistuksen jälkeen aamuisin, hiero 4 tippaa Medik8 C-TETRA seerumia
  2. kasvoille
  3. kaulalle
  4. dekolteelle
  5. anna Medik8 C-TETRA seerumin imeytyä ennen kosteusvoiteen levittämistä.

Medik C-TETRA koostumus:

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, PPG-12/SMDI Copolymer, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Limonene.

Tutustu myös muihin Medik8 seerumeihin. Medik8 käyttäjäkokemuksista voi lukea tästä blogista.