Medik8 C-TETRA LUXE C-Vitamiiniseerumi

Tarjous
82,00 €
61,50 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 61,50 €
Säästät 20,50 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) P08887

Medik8 C-TETRA LUXE C-vitamiiniseerumi

C- ja E-vitamiinin antioksidantteja sisältävä kosteuttava seerumi kirkastaa ja parantaa ihon rakennetta, ehkäisten vapaiden radikaalien aiheuttamia ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä iholla. Hennon sitruksisen tuoksun ansiosta, tuote on täydellinen aamuiseen ihonhoitorutiiniisi. Medki8 C-Tetra Luxe imeytyy nopeasti jättäen ihon kuulaaksi ja pehmeäksi.

Medik8 C-TETRA LUXE C-vitamiiniseerumin käyttö:

  1. Puhdistuksen jälkeen aamuisin. Hiero 6 tippaa Medik8 C-TETRA LUXE seerumia 
  2. kasvoille
  3. kaulalle
  4. decolteelle
  5. Anna imeytyä ennen kosteusvoiteen levitystä.

Medik8 C-TETRA ja seerumit

Medik8 C-Tetra LUXE on Medik8:n C-vitamiiniseerumi, joka on suunniteltu tarjoamaan iholle antioksidanttisuojaa, kirkastamaan ihoa ja tasoittamaan sen sävyä. Tässä on joitakin Medik8 C-Tetra -seerumin ominaisuuksia:

  1. C-vitamiinin tehokas antioksidanttisuojaa: Seerumi sisältää stabiloitua C-vitamiinia (L-askorbiinihappoa), joka on tehokas antioksidantti. C-vitamiini auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja, jotka voivat aiheuttaa soluvaurioita ja ennenaikaista ikääntymistä. Seerumi auttaa suojaamaan ihoa ympäristön haittatekijöiltä, kuten UV-säteiltä ja saasteilta.

  2. Kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä: C-vitamiini auttaa kirkastamaan ihoa, vähentämään pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon sävyä. Seerumi voi auttaa vähentämään hyperpigmentaatiota, auringon aiheuttamia vaurioita ja ikääntymisen merkkejä, kuten sameutta ja epätasaisuuksia iholla.

  3. Kollageenin tuotannon tukeminen: C-vitamiini on tärkeä ainesosa kollageenin tuotannossa. Seerumi auttaa tukemaan ihon kollageenisynteesiä, mikä tekee ihosta kiinteämmän, joustavamman ja nuorekkaamman näköisen. Se voi myös auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä.

  4. Kosteuttava ja ravitseva vaikutus: Seerumissa voi olla myös kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteuden ja parantavat sen terveyttä. Se voi auttaa pehmentämään ihoa, vahvistamaan sen suojakerrosta ja edistämään sen luonnollista hehkua.

On tärkeää huomata, että Medik8 C-Tetra LUXE -seerumin tarkemmat ominaisuudet ja ainesosaluettelo voivat vaihdella tuote-erien ja markkina-alueiden mukaan. Suosittelen tarkistamaan tuotepakkauksen tai viralliset Medik8-tuotetiedot saadaksesi ajantasaiset tiedot tuotteen ominaisuuksista ja käyttöohjeista.

Medik8 C-TETRA LUXE C-vitamiiniseerumin koostumus:

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, PPG-12/SMDI Copolymer, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Limonene. C-Tetra® Intense Squalane, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Dimethicone,

Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Ethyl Linoleate, Passiflora Edulis (Maracuja) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Panax Ginseng Root Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, PPG-12/SMDI Copolymer, Limonene

Tutustu Medik8 tuotteisiin ja valitse omasi. Lue Medik8 käyttäjäkokemuksia valintasi tueksi. Voit soittaa myös apteekkiimme ja keskustella kosmetogimme kanssa tuotteidne valinnasta.