Medik8 INTELLIGENT RETINOL 3TR Seerumi

51,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 15 ml
Tuotenumero (Muu) P08975

Medik8 INTELLIGENT RENTINOL 3TR Seerumi

Medik8:n Intelligent Retinol-seerumit toimivat yöaikaan sinun nukkuessasi, tehostaen ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Tuoksuton, nopeasti imeytyvä seerumi kosteuttaa ja pehmittää ihoa tukkimatta huokosia. E-vitamiini parantaa A-vitamiinin stabiilisuutta ja Time Release-teknologia vähentää mahdollista A-vitamiinista aiheutuvaa ihoärsytystä taaten maksimaaliset hyödyt.Alkuperäinen Retinol 3 TR-seerumiamme voimallisempi "Intelligent" versio on tehostettu kosteuttavalla skvalaanilla ja retinolin imeytymistä tehostavalla klimbatsolilla.

Medik8 Intelligent Retinol Seerumin ominaisuuksia

Medik8 Intelligent Retinol Serum on tehokas retinolipohjainen seerumi, joka on suunniteltu parantamaan ihon kuntoa ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Tässä on joitakin Medik8 Intelligent Retinol Serum -seerumin ominaisuuksia:

  1. Retinoli: Seerumi sisältää retinolia, joka on A-vitamiinin johdannainen. Retinoli on tunnettu tehokkaasta anti-aging-vaikutuksestaan. Se auttaa parantamaan ihon tekstuuria, tasoittamaan ihon sävyä, vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä sekä kirkastamaan ihoa.

  2. Asteittainen vapautuminen: Medik8:n Intelligent Retinol Serumissa on asteittainen vapautumisjärjestelmä, mikä tarkoittaa, että retinoli vapautuu iholle hitaasti ja tasaisesti. Tämä auttaa vähentämään mahdollisia ihoärsytyksiä ja punoitusta, joita voisi esiintyä voimakkaamman retinolin käytöstä.

  3. Kosteuttavat ainesosat: Seerumi sisältää myös kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, joka auttaa sitomaan kosteutta ihoon ja pitämään sen kosteutettuna. Tämä auttaa vähentämään mahdollisia kuivuuden tai hilseilyn oireita, joita joillakin voi esiintyä retinolin käytön yhteydessä.

  4. Antioksidanttiset ainesosat: Medik8:n Intelligent Retinol Serum sisältää myös antioksidantteja, kuten E-vitamiinia, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja edistävät ihon terveyttä.

On tärkeää käyttää Medik8 Intelligent Retinol Serumia valmistajan ohjeiden mukaisesti ja aloittaa käyttö vähemmällä pitoisuudella, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta retinolituotteista. Tuotetta suositellaan yleensä käytettäväksi iltaisin puhdistetulle iholle ennen kosteusvoidetta. Muista myös käyttää päiväaikana riittävästi aurinkosuojaa, koska retinoli voi tehdä ihon herkemmäksi auringonvalolle.

Suosittelen tutustumaan tarkemmin Medik8:n viralliseen verkkosivustoon tai ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa saadaksesi lisätietoja Medik8 Intelligent Retinol Serumista ja sen sopivuudesta omalle ihollesi.

Medik8 Intelligent retinol - Käyttö:

Iltaisin puhdistuksen jälkeen hiero 4 tippaa Retinolia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Viimeistele ihonhoitorutiinisi Medik8 yövoiteellasi tai kasvoöljyllä. Retinol tuotteen käyttöönotto tulee porrastaa seuraavasti: Käytä kahdesti viikossa 2 ensimmäisen viikon ajan, joka toinen ilta 2 seuraavan viikon ajan, sitten voit aloittaa käyttämään tuotetta joka ilta.

Medik8 Intelligent Retinol Serumia käytetään yleensä iltaisin puhdistetulle iholle. Tässä on yleinen ohjeistus Medik8 Intelligent Retinol Serum -seerumin käytöstä:

  1. Puhdista iho: Aloita käyttö puhdistetulta iholta. Käytä mietoa puhdistusainetta, joka sopii omalle ihollesi ja huuhtele iho huolellisesti. Tämä auttaa poistamaan epäpuhtauksia ja valmistelee ihon seerumin levittämistä varten.

  2. Annostele sopiva määrä: Ota pieni määrä Medik8 Intelligent Retinol Serumia kämmenellesi tai suoraan sormenpäihin. Yleensä riittää 1-2 pumppausta seerumia koko kasvoille.

  3. Levitä seerumi: Levitä seerumi tasaisesti kasvojen iholle hierovin liikkein. Vältä seerumin joutumista silmiin ja huulille. Voit myös levittää seerumia kaulalle ja dekolteelle tarvittaessa.

  4. Anna imeytyä: Anna seerumin imeytyä ihoon muutaman minuutin ajan ennen muiden ihonhoitotuotteiden tai kosteusvoiteen levittämistä. Tämä antaa retinolille aikaa vaikuttaa ihossa.

  5. Käytä aurinkosuojaa: Retinoli voi tehdä ihon herkemmäksi auringonvalolle, joten on tärkeää käyttää päiväaikaan riittävää aurinkosuojaa. Aurinkosuoja auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta säteiltä ja vähentämään mahdollisia haittavaikutuksia retinolin käytön yhteydessä.

On tärkeää noudattaa Medik8:n antamia ohjeita käytön suhteen ja kuunnella omaa ihoa. Jos sinulla on herkkä iho tai koet ärsytystä retinolista, voi olla tarpeen vähentää käyttökertoja tai käyttää matalampaa pitoisuutta. Suositeltavaa on myös aloittaa vähäisemmällä retinolipitoisuudella ja vähitellen lisätä sitä, jotta iho tottuu tuotteen vaikutukseen.

Suosittelen kuitenkin aina tarkistamaan Medik8:n virallisesta verkkosivustosta tai tuotepakkauksesta saadaksesi tarkemmat ja ajantasaiset ohjeet Medik8 Intelligent Retinol Serum -seerumin käytöstä.

Medik8 Intelligent Retinol - Ainesosat:

Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Dimethicone,PPG-12/SMDI Copolymer, Climbazole, Tocopheryl Acetate, Retinol, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Decylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Lecithin, BHT

Löydät kaikki Medik8 Intelligent Retinol seerumit verkkokaupastamme.