Medik8 CRYSTAL RETINAL 1 Yöseerumivoide

Tarjous
56,00 €
42,00 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 42,00 €
Säästät 14,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ml
Tuotenumero (Muu) P08836

Medik8 CRYSTAL RETINAL 1 Yöseerumivoide

Stabiili Retinal-seerumi yökäyttöön

Medik8 Crystal Retinal korjaa ja uudistaa ihoasi yön aikana ihon ollessa vastaanottavaisimmillaan. Se vähentää ryppyjä ja juonteita jo 4 viikossa ja stimuloi kollageenin tuotantoa, uudistaen ihoa. Innovatiivinen Crystal Retinal omaa kaikki retinolin anti-ageing hyödyt, mutta se ei aiheuta retinolille tyypillistä ihoärsytystä. Crystal Retinal on äärimmäisen tehokas ja se tarjoaa näkyviä tuloksia 11 x nopeammin kuin perinteinen retinoli. Hennon persikkaisen sävyinen seerumiemulsio imeytyy vaivattomasti raviten ja tasoittaen ihoa. Sisältää vanilja- ja tonkapapuaromia, joiden huumaava tuoksu hemmottelee sinua iltaisin. 3 Riippumaton tutkimus on suoritettu käyttämällä Crystal Retinal 6 seerumia yli 8 viikon ajan. Yksilölliset tulokset voivat vaihdella.

Medik8 Crystal Retinal 1 yöseerumin ominaisuuksia

Medik8 Crystal Retinal 1 on yöseerumi, joka sisältää aktiivisena ainesosana retinaldehydiä, joka on A-vitamiinin muoto. Tämä seerumi on suunniteltu tukemaan ihon uudistumista, vähentämään ikääntymisen merkkejä ja parantamaan ihon yleistä terveyttä. Tässä on joitakin Medik8 Crystal Retinal 1 -seerumin ominaisuuksia:

  1. Retinaldehydin tehokkuus: Retinaldehydi on tehokas ainesosa, joka auttaa stimuloimaan kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa. Tämä voi parantaa ihon kimmoisuutta, vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tasoittaa ihon pintaa.

  2. Uudistava vaikutus: Seerumi auttaa nopeuttamaan ihon uudistumisprosessia, mikä voi edistää solujen uusiutumista ja vähentää ihon epätasaisuuksia, kuten pigmenttimuutoksia ja arpia.

  3. Antioksidanttiset ominaisuudet: Medik8 Crystal Retinal 1 sisältää myös antioksidantteja, jotka auttavat neutraloimaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja suojamaan ihoa ympäristön haittatekijöiltä.

  4. Hellävarainen mutta tehokas koostumus: Crystal Retinal 1 on suunniteltu hellävaraiseksi, jotta se sopii herkälle iholle. Seerumi tarjoaa kuitenkin tehokkaita tuloksia ilman liiallista ärsytystä, joka voi liittyä vahvempiin A-vitamiinituotteisiin.

On tärkeää noudattaa käyttöohjeita ja aloittaa käyttö varovaisesti, kun käytetään retinoidipohjaisia tuotteita, kuten Medik8 Crystal Retinal 1. Tuote voi aiheuttaa ihoon liittyviä reaktioita, kuten hilseilyä tai punoitusta, ja tällöin on hyvä vähentää käytön taajuutta tai konsultoida ihotautilääkäriä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelen käyttämään seerumia säännöllisesti ja seuraamaan valmistajan suosituksia.

Muista, että tuotesisältö voi aina muuttua, joten on tärkeää tarkistaa tuotteen pakkauksesta tai Medik8:n verkkosivuilta ajantasaiset tiedot Medik8 Crystal Retinal 1 -seerumin ominaisuuksista ja käyttöohjeista.

Käyttö:

Iltaisin puhdistuksen jälkeen hiero pieni määrä Crystal Retinalia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna seerumin imeytyä ennen kosteusvoiteen levitystä. Crystal Retinalin käyttö tulee aloittaa portaittain seuraavasti: Käytä kahdesti viikossa 2 ensimmäisen viikon ajan, joka toinen ilta 2 seuraavan viikon ajan, sitten voit aloittaa käyttämään tuotetta joka ilta. Konsultoi lääkäriäsi, jos olet raskaana tai imetät.

Ainesosat:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isododecane, Cyclodextrin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Olivate, Tocopheryl Acetate, Squalane, Sodium Hyaluronate, Retinal, Ethyl Ascorbic Acid, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Seed Oil, Sodium Polyaspartate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Dipteryx Odorata (Tonka) Bean Extract, BHT, Polyhydroxystearic Acid, Disodium EDTA, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Alumina, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Isostearic Acid, Lecithin, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Stearic Acid, Coumarin, CI 14700 (Red 4)

Medik8 Crystal Retinal seerumeita on saatavana eri vahvuuksina. Suosittu on erityisesti Medik8 Crystal Retinal 6.